Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model

     

    Η πιο ωραία barwoman είναι η Μαρία Καζαριάν – Δείτε τις φωτογραφίες

    Την Ειρήνη Καζαριάν τη γνωρίσαμε, μέσα από το Greece’s Next Top Model, το οποίο και κέρδισε. Τώρα, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και την αδελφή της Μαρία, η οποία εμφανίσθηκε στον τελικό του show κι «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

    Η εντυπωσιακή Μαρία, αν κι έχει την εμφάνιση και τα προσόντα μοντέλου, δεν ασχολείται με το χώρο της μόδας, καθώς είναι barwoman,. Είναι μεγαλύτερη από την Ειρήνη, με την οποία είναι δεμένες, ενώ θα μπορούσαν να ήταν οι δικές μας «αδελφές Καρντάσιαν», μιας και κατάγονται από την Αρμενία, όπως και οι ριάλιτι σταρ.

    Η Μαρία Καζαριάν διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, σαρκώδη χείλη, μεγάλα πράσινα μάτια και όμορφο πρόσωπο, που μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Μάλιστα, με μία επίσκεψη στο λογαριασμό της θα διαπιστώσετε αμέσως ότι πρόκειται για ένα δροσερό κι εντυπωσιακό κορίτσι, που άνετα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο και μάλιστα… top.

    Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model Η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάν του Greece’s Next Top Model

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ