Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

    Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

    Κοινωνικός Τουρισμός ΟΑΕΔ: Πότε βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα

    Την ερχόμενη εβδομάδα προγραμματίζει ο ΟΑΕΔ να ανακοινώσει τους οριστικούς πίνακες με τους 140.000 δικαιούχους του Κοινωνικού Τουρισμού.

    Οι προσπάθειες που καταβάλλονται από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες είναι η διαδικασία των ενστάσεων να έχει ολοκληρωθεί έως αύριο Πέμπτη.

    Εάν κάτι τέτοιο γίνει, τότε ανοίγει ο δρόμος για να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι του συστήματος για να αναρτηθούν, την επόμενη εβδομάδα, οι οριστικοί πίνακες. Οι έλεγχοι πραγματοποιούνται πάντοτε και είναι ηλεκτρονικής φύσης, σε μια προσπάθεια περιορισμού των λαθών.

    Αξίζει να επισημανθεί ότι συμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news, έφτασαν τις 8.500 οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν, αριθμός πολύ μεγάλος, αν συνυπολογιστεί ότι βρισκόμαστε εν μέσω θέρους και καλοκαιρινών αδειών.

    Παρόλ’ αυτά στον ΟΑΕΔ αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τις επόμενες ημέρες τη διαδικασία για να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

    Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι ετήσια και ότι η έναρξή του θα γίνει την επόμενη μέρα, από την ημέρα ανάρτησης των οριστικών πινάκων με τους δικαιούχους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ