Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green

     

    Tamaryn Green: Η δεύτερη ωραιότερη στην υφήλιο και με στέμμα

    Έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί ως η «ωραιότερη της υφηλίου» στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό «Μις Υφήλιος». Κατέκτησε τη δεύτερη θέση, αν και για πολλούς είναι η «νικήτρια της καρδιάς τους».

    Ο λόγος για την Tamaryn Green, τη μελαχρινή καλλονή από τη Νότια Αφρική. Το νεαρό μοντέλο με το καλλίγραμμο κορμί και το πανέμορφο πρόσωπο ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το μόντελινγκ, όμως, παράλληλα σπουδάζει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν.

    Η Tamaryn Green είναι 24 χρόνων. Είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media, ειδικά στο Instagram, όπου συχνά ανεβάζει προσωπικές της φωτογραφίες, από την καθημερινότητά της ή από επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

    Περισσότερες φωτογραφίες από Instagram κλικ εδώ

    Οι τελευταίες αναρτήσεις, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι από το διαγωνισμό «Μις Υφήλιος», που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊλάνδη.

    Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green Όλοι θα θέλουν να τους γιατρέψει η Tamaryn Green

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ