Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
More

    Φώτης Σεργουλόπουλος – Γιώργος Καπουτζίδης: «Είχαμε ακούσει πολύ φρικτά πράγματα από συγκεκριμένους βουλευτές»

    Στις αντιδράσεις την στιγμή της ψήφισης του νόμου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

    «Ο Γιώργος έχει την ικανότητα οποιαδήποτε στιγμή έντασης ή συγκινητική, πετάει μια ατάκα και γίνεται αστείο. Και θα πω ένα περιστατικό όταν ήμασταν στα θεωρεία της Βουλής… Ήταν το νομοσχέδιο για το γάμο και αφού έχουμε ακούσει πολύ φρικτά πράγματα από συγκεκριμένους βουλευτές… Τα έχουμε ακούσει και έχουμε καθίσει εκεί για να τα ακούσουμε και να μας βλέπουν μες τη μούρη τους και να μας τα λένε κατάμουτρα. Κακοποιητικά κλπ…», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

    Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε: «Και βγαίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας και μιλάει πολύ έντονα για τη ζωή του και το συναισθηματικό του κομμάτι. Και είμαστε όλοι με ένταση, υπήρχε πολύ μεγάλη συγκίνηση. Κι επειδή εγώ του έχω πει του Γιώργου ότι μικρός δεν είχα δυσκολίες μεγάλες (σε σχέση με τους γονείς του) και όπως είμαστε συγκινημένοι, γυρνάει και μου λέει “απορώ με εσένα, πώς πέρασες έτσι ζάχαρη;”».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ