Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Τηλεοπτικά μεταφέρονται οι περιπέτειες του Harry Potter

    Τηλεοπτικά μεταφέρονται οι περιπέτειες του Harry Potter

    Τηλεοπτική μεταφορά των βιβλίων που άλλαξαν τα παιδικά μας χρόνια πρόκειται να φέρει το Max, η νέα συνδρομητική υπηρεσία που συνδυάζει το περιεχόμενο των HBO Max και Discovery+.

    Ο λόγος για το “Harry Potter”, το οποίο έχει λάβει εντολή για μια νέα “πιστή μεταφορά” των μυθιστορημάτων της JK Rowling, η οποία θα είναι εκτελεστική παραγωγός. Η νέα σειρά θα φέρει νέο cast και έχει λάβει δέσμευση 10 ετών – κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φέρει 10 σεζόν – απλά ότι θα παίζεται μέσα σε αυτό το διάστημα.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για τη σειρά, μιας και τα πρώτα δημοσιεύματα είχαν βγει στη δημοσιότητα από το 2021, ενώ παρελθοντικές δηλώσεις του Προέδρου της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, τον ήθελαν να εμμένει στον μαγικό κόσμο με περισσότερα project, τα οποία θα μπορούν να προβληθούν τόσο κινηματογραφικά, όσο και μέσω του HBO Max.

    Εκτός της κύριας σειράς ταινιών που ξεκίνησαν το 2001 και ολοκληρώθηκα το 2011, έχουμε δει τα “Fantastic Beasts and Where to Find Them” (2016), “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” (2018) και “Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore” (2022), με το τελευταίο να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά στο box office, κάτι που έκανε το στούντιο να πατήσει παύση στην παραγωγή των δύο συνεχειών.

    Από την άλλη, το πρόσφατο βιντεοπαιχνίδι “Hogwarts Legacy”, πούλησε πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, ξεπερνώντας άλλους μεγάλους τίτλους, όπως το “Call of Duty: Modern Warfare 2”, το remake του “Dead Space”, το “Madden NFL 23” και το “FIFA 23”. Η Warner Bros. Games αναγνώρισε το παιχνίδι ως το μεγαλύτερο παγκόσμιο λανσάρισμα που έχει κάνει ποτέ, παρά τη διαμάχη που το περιέβαλλε πριν κυκλοφορήσει.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ