Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Αληθινή καμηλοπάρδαλη χρησιμοποίησε το φινάλε του “The Last of Us”

    Αληθινή καμηλοπάρδαλη χρησιμοποίησε το φινάλε του "The Last of Us"

    Ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα του φινάλε του “The Last of Us” αποκάλυψε ότι η καμηλοπάρδαλη που συναντούν οι Joel (Pedro Pascal) και Ellie (Bella Ramsey) ήταν πραγματική και ονομαζόταν Nabo.

    Σύμφωνα με το Total Film, το ζώο ήταν αληθινό και όλα το υπόλοιπο περιβάλλον κατασκευάστηκε στον υπολογιστή με την χρήση VFX.

    “Οι καμηλοπαρδάλεις είναι αρκετά τεράστιες”, είπε η Ramsey. “Είναι μια πνευματική εμπειρία σχεδόν, το να είσαι τόσο κοντά σε ένα τόσο καταπληκτικό ζώο”.

    Τα γυρίσματα με τον Nabo την καμηλοπάρδαλη θα είναι σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου εμπειρίες”, είπε ο Matt Palmer, μέλος της παραγωγής του επεισοδίου. “Μπορείς να δημιουργήσεις μια καμηλοπάρδαλη με οπτικά εφέ, αλλά δεν είναι το ίδιο”.

    Η χρήση του ζώου δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την παραγωγή, με τον σχεδιαστή της, John Paino, να αναφέρει ότι υπήρχαν πολλοί εκπαιδευτές και φροντιστές στον χώρο για να βεβαιωθούν ότι ο Nabo θα ήταν άνετος γύρω από τις πράσινες οθόνες και τους ηθοποιούς.

    “Οι εκπαιδευτές δούλεψαν για να την κάνουν φάει από το χέρι αγνώστου. Οπότε, όταν οι Ellie και Joel φτάνουν στον περιφραγμένο χώρο, είναι η καμηλοπάρδαλη που τρώει όλα αυτά τα κλαδιά”, είπε ο Paino. “Αυτή πρέπει να ήταν η πιο περίπλοκο σκηνή, σκηνικό και τοποθεσία του VFX, πάνω στην οποία έχω δουλέψει”.

    Δείτε την σύγκρισή μας για το φινάλε με το βιντεοπαιχνίδι παραπάνω, καθώς και ό,τι αποκάλυψαν οι showrunner για το μέλλον της σειράς. Επιπλέον, ο Troy Baker μίλησε για την συμμετοχή του και αποκαλύψε το γιατί δεν έπαιξε τον Joel ή τον David.

    Όλα τα επεισόδια του “The Last of Us” μπορούν να προβληθούν στην χώρα μας μέσω του Vodafone TV. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ