Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Αλλού μετακομίζουν τα project που ‘διώχνει’ το HBO Max

    Αρκετές σειρές, μεταξύ άλλων τα “Westworld” και “Raised by Wolves”, φεύγουν από το HBO Max και μεταφέρονται σε δωρεάν συνδρομητικές με διαφημίσεις, όπως τα Freevee και Roku Channel.

    Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η αλλαγή γίνεται καθώς η Warner Bros. Discovery, στην οποία ανήκει το HBO Max, θέλει να ξαναλανσάρει την συνδρομητική.

    Κατά πώς φαίνεται, η εταιρεία “αποφάσισε πρόσφατα να δώσει την άδεια ορισμένων original προγραμμάτων των HBO και HBO Max σε τρίτες δωρεάν συνδρομητικές με διαφημίσεις για να είναι μέρος του πακέτου που θα φέρει νέο, επεκτεινόμενο κοινό”.

    Καθώς θα γίνει αυτή η αλλαγή, “οι σειρές θα φύγουν σιγά-σιγά από το HBO Max μέσα στις επόμενες μέρες”.

    Οι σειρές που θα εμφανιστούν σε τέτοιου είδους συνδρομητικές θα είναι οι “Westworld” (σεζόν 1-4), “The Nevers” (σεζόν 1), “Raised by Wolves” (σεζόν 1-2), “FBoy Island” (σεζόν 1-2), “Legendary” (σεζόν 1-3), “Finding Magic Mike” (σεζόν 1), “Head of the Class” (σεζόν 1) και “The Time Traveler’s Wife” (σεζόν 1), ενώ αυτές που θα φύγουν οσονούπω από το HBO Max – χωρίς να έχουν κάποια νέα στέγη – είναι οι “Gordita Chronicles” (σεζόν 1), “Love Life” (σεζόν 1-2), “Made for Love” (σεζόν 1-2), “The Garcias” (σεζόν 1) και “Minx” (σεζόν 1).

    Άγνωστο παραμένει το πόσο καιρό θα προβάλλονται όλες αυτές οι σειρές, αλλά η Warner Bros. Discovery σκοπεύει να κάνει σχετικές ενημερώσεις εντός του νέου έτους. Πιθανό είναι επίσης η ίδια η εταιρεία να δημιουργήσει την δική της δωρεάν υπηρεσία και να τις τοποθετήσει εκεί. Και αν όλο αυτό σάς φαντάζει περίεργο, να πούμε ότι αυτό το ξεκαθάρισμα κάνει την Warner Bros. Discovery να γλιτώσει πολλά χρήματα, μιας και δεν χρειάζεται να πληρώσει στα διάφορα cast και συνεργεία ‘ενοίκιο’ για την προβολή των project που δημιούργησαν.

    Όλα αυτά έρχονται πριν από την συγχώνευση των HBO Max και Discovery+. Η εν λόγω συνδρομητική θα φτάσει το 2023, θα έρει περιεχόμενο και από τις δύο συνδρομητικές και μπορεί να λέγεται απλά “Μax”.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ