Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ανακοινώθηκε η σειρά Lord Of The Rings που θα σαρώσει τα πάντα

    Ανακοινώθηκε η σειρά Lord Of The Rings που θα σαρώσει τα πάντα

    Ανακοινώθηκε η σειρά Lord Of The Rings που θα σαρώσει τα πάντα

    Είναι σίγουρο ότι η τριλογία Lord of the Rings είναι από τις καλύτερες μεταφορές από βιβλία, ενώ και το Hobbit παρόλο που δεν ήταν το ίδιο καλό κατάφερε να κάνει αρκετές εισπράξεις, ενώ υπάρχει οριστική εξέλιξη.

    Το Amazon ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη σειρά για το Lord Of The Rings, η οποία βέβαια δεν θα είναι παράλληλα με τις ταινίες του Peter Jackson αλλά πριν από αυτές, συνεπώς δεν θα έχει σχέση με τον Frodo και την παρέα του.

    Όπως ανέφερε ο Matt Galsor (που εκπροσωπεί το ίδρυμα Τόλκιν και τα έργα του) θα τοποθετηθούν στην σειρά γραπτά του Τόλκιν που δεν έχουν προβληθεί ξανά στην μικρή ή μεγάλη οθόνη.

    Η απόκτηση των δικαιωμάτων θα έχει κόστος πάνω από 200 εκ. δολάρια, κάτι που θα την κάνει την πιο ακριβή όλων των εποχών. Πάντως μένει να δούμε τι θα γίνει τόσο με τους ήρωες, αλλά και ποια θα είναι η κύρια πλοκή της.

    Από κει και πέρα, θα γίνει ταινία σε σενάριο του Angus Fletcher για τα γεγονότα που ενέπνευσαν τον συγγραφέα J.R.R. Tolkien στο να τα γράψει, με τον James Strong να την σκηνοθετεί, η οποία θα βασίζεται σε συνεντεύξεις 6 χρόνων και γενικότερα υλικό αρχείου για μερικά από τα πιο σημαντικά γεγονότα στην ζωή του σπουδαίου ανθρώπου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ