Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Άστεγη μένει η τέταρτη σεζόν του Snowpiercer

    Άστεγη μένει η τέταρτη σεζόν του Snowpiercer

    Το ΤΝΤ δεν θα προβάλει την επερχόμενη τέταρτη σεζόν του “Snowpiercer”, η οποία, μάλιστα, θα είναι και η τελευταία της σειράς.

    “Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το TNT δεν θα προβάλλει την τέταρτη σεζόν του ‘Snowpiercer'”, είπε αντιπρόσωπος του καναλιού σε δήλωσή του (μέσω Variety). “Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ο θαυμασμός μας για τους ταλαντούχους σεναριογράφους, ηθοποιούς και συνεργείο, που έφεραν στη ζωή τον εκπληκτικό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο του ‘Snowpiercer’, παραμένει δυνατός. Συνεργαζόμαστε με τους παραγωγούς από πέρυσι για να βοηθήσουμε τη σειρά να βρει ένα νέο σπίτι, όπου οι fans θα μπορέσουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την συναρπαστική ιστορία και την εξαιρετική οπτική εμπειρία. Ανυπομονούμε να ξαναδουλέψουμε μαζί τους σε μελλοντικά projects”.

    Να υπενθυμίσουμε ότι στη χώρα μας, η σειρά προβάλλεται μέσω του Netflix, με κάθε επεισόδιο να βγαίνει εβδομαδιαίως ακολουθώντας το πρόγραμμα του καναλιού.

    Το “Snowpiercer” είναι εμπνευσμένο από το graphic novel “Le Transperceneige” του Jacques Lob. Λαμβάνει χώρα στο δυστοπικό μέλλον και επικεντρώνεται σε ένα τρένο, το οποίο ‘κουβαλάει’ τους μοναδικούς επιζώντες της Γης. Τα βαγόνια είναι χωρισμένα με βάση της κοινωνική τάξη του καθενός, κάτι που εν τέλει εξαγριώνει τους ‘κατοίκους’ των πίσω βαγονιών και τους κάνει να επαναστατήσουν.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Jennifer Connelly ως Melanie Cavill, Daveed Diggs ως Andre Layton, Alison Wright ως Ruth, Mickey Sumner ως Bess, Iddo Goldberg ως Bennett, Lena Hall ως Miss Audrey, Katie McGuinness ως Josie Wellstead, Sam Otto ως Osweiller, Sheila Vand ως Zarah, Roberto Urbina ως Javier, Mike O’Malley ως Sam Roche, Jaylin Fletcher ως Miles, Sean Bean ως Mr. Wilford, Rowan Blanchard ως Alexandra και Chelsea Harris ως Sykes, ενώ νέες εισαγωγές για την τέταρτη σεζόν θα είναι αυτές των Clark Gregg και Michael Aronov.

    Ο Paul Zbyszewski θα είναι ο showrunner, μετά την αποχώρηση του Graeme Manson, και εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Zbyszewski, Christoph Schrewe, Marty Adelstein, Becky Clements, Matthew O’Connor, Ben Rosenblatt, Scott Derrickson, Bong Joon Ho, Miky Lee, Jinnie Choi, Park Chan-wook, Lee Tae-hun και Dooho Choi.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX