Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2021
More

  Αυτές είναι οι 12 πεθερές του ζωδιακού!

  Κάθε ζώδιο και τα θετικά του και τα αρνητικά του, κάθε άνθρωπος και ένας διαφορετικός χαρακτήρας επίσης. Και κάπου εδώ έρχονται και οι πεθερές που άλλες φορές είναι ονειρεμένες και άλλες φορές ένας ζωντανός εφιάλτης. Πως είναι άραγε ανάλογα το ζώδιο τους; ιδού λοιπόν μια κάπως χιουμοριστική προσέγγιση.. απολαύστε!

  Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο της πεθεράς σου που σε ενδιαφέρει και μάθε πως πρέπει να κινηθείς:

  Κριός πεθερά: Με την Κριό πεθερά θα μπορέσετε να πάρετε μαθήματα βασικής στρατιωτικής εκπαίδευσης διότι ειλικρινά κάθε φορά που θα σας επισκέπτεται θα αισθάνεστε σαν στρατιώτης που του κάνει έφοδο ο στρατηγός και καθότι «στρατιωτικός» θα τα λέει και τσεκουράτα… βλέπετε δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που το τακτ είναι στα βασικά τους προσόντα. Είναι παρορμητική και παθιάζεται με οτιδήποτε της αρέσει. Θεωρεί ότι είναι απλά τέλεια, σε αντίθεση με εσάς φυσικά και όταν θυμώνει μοιάζει με ηφαίστειο. Ανήκει στο είδος των απόλυτα ανεξάρτητων γυναικών και χάρη στον κυβερνήτη πλανήτη της Άρη είναι ενθουσιώδης και έχει μια ζωντανή και γεμάτη ενέργεια προσωπικότητα. Μια εξαιρετική λύση για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο είναι να της δώσετε μια αποστολή… το μεγάλωμα του εγγονιού της π.χ.

  Ταύρος πεθερά: Η πεθερά οικονομικός διευθυντής τώρα στο χώρο σας με εχεμύθεια και αρχίζουν τα ωραία τύπου «δηλαδή τώρα αυτό το καινούργιο λαμπατέρ το είχατε ανάγκη;» «Πάλι θα φάτε έξω, πάλι έξοδα;». Επίσης έχει εκρηκτική ιδιοσυγκρασία και όταν θυμώνει γίνεται πραγματικά «ταύρος σε υαλοπωλείο». Επιπλέον η ξεροκεφαλιά της είναι παροιμιώδης με αποτέλεσμα όταν της κατσικωθεί μια ιδέα ή όταν θέλει κάτι που να γυρίσει ο κόσμος τούμπα γνώμη δεν θα αλλάξει και θα κάνει και τα νευράκια σας τσαταλάκια μέχρι να γίνει το δικό της. Από την άλλη όμως μην ξεχνάτε ότι σαν ταυρίνα με κυβερνήτη πλανήτη της Αφροδίτη θέλει ηρεμία, ασφάλεια, οικογενειακή ευτυχία και καλό φαγητό. Επίσης αγαπά το γιουβέτσι, το γαλακτομπούρεκο και το γιόκα της. Ζητήστε της συμβουλές για τα γεμιστά και την μεταφύτευση ορχιδέας και θα είναι δική σας για πάντα.

  Δίδυμος πεθερά: Με το συμπάθιο βοήθεια σας γιατί άλλο σκέφτεται άλλο αφήνει να εννοηθεί και άλλο θέλει να πει. Γρήγορη σκέψη, γρήγορος λόγος και απότομες εναλλαγές διάθεσης και προσωπικότητας, γιατί αυτή η γυναίκα δεν είναι μια αλλά πολλές μαζί. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ερμή αν μη τι άλλο αυτή ή γυναίκα είναι λάτρης των συζητήσεων, της επικοινωνίας αλλά και του κουτσομπολιού. Μπορεί λοιπόν να σας πει τα νέα για τη κόρη της απέναντι, για τους παίχτες του survivor 2 αλλά και την προσωπική της άποψη για την πολιτική στην Αργεντινή και τις διατροφικές συνήθειες του κορμοράνου. Επίσης μπορεί όταν θέλει να γίνει ΚΑΙ αυταρχική για αυτό προσέξτε πως της μιλάτε και τι της λέτε γιατί ….ότι λέτε μπορεί – και θα – χρησιμοποιηθεί εναντίον σας. Αφήστε της να ασχοληθεί με την διοργάνωση του πάρτι για τα γενέθλια του παιδιού /επετείου σας / γιορτή του γιου της και θα έχετε την ησυχία σας.

  Καρκίνος πεθερά: Πεθερά πολύ σκληρή όταν θέλει δηλαδή όταν θεωρεί ότι κινδυνεύει η ισορροπία της “αγίας” οικογένειας της. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το ζώδιο αυτό το κυβερνάει η Σελήνη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η διάθεση της είναι σαν το νερό, κάποιες φορές ήρεμο και κάποιες άλλες φορές μανιασμένο. Αυτό που θα γίνει από την αρχή σαφές είναι ότι είναι ο επικεφαλής της οικογένειας της και εσείς καλά θα κάνετε να το δεχτείτε….δεν φτάνει που της πήρατε φλουρί Κωνσταντινάτο – δηλαδή τον γιόκα της – μέσα από τα χέρια θα βγάζετε και γλώσσα από πάνω; Εξάλλου εκείνη ξέρει καλύτερα και τα χρόνια προϋπηρεσίας της σαν σύζυγος/μάνα/γενικός διευθυντής το επιβεβαιώνουν. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβετε αυτό με την πρώτη το ρεσιτάλ γκρίνιας που θα ακολουθήσει θα βοηθήσει να το εμπεδώσετε για τα καλά. Προσπαθήστε να δείχνετε τον απαραίτητο ενθουσιασμό όταν σας δείχνει τα 7.528 οικογενειακά άλμπουμ φωτογραφιών ή όταν τρώτε κάτι που έχει μαγειρέψει με τα χεράκια της.

  Λέων πεθερά: Η απόλυτη βασίλισσα/ντίβα/θεά ..κάτι σαν την Ελισάβετ την Β’ της Μεγάλης Βρετανίας στο πιο glamorous και νεανικό βεβαίως βεβαίως γιατί οι λιονταρίνες ψυχικά τουλάχιστον είναι αγέραστες. Με κυβερνήτη της τον ζωοδότη Ήλιο είναι λαμπερή, αισιόδοξη, ενθουσιώδης και κουβαρντού. Αυτά να τα θυμάστε όταν θα σας συμπεριφέρεται όπως ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον γραμματέα του και θα έχετε – με το δίκιο σας- όλη την καλή διάθεση να την πνίξετε. Μην ξεχνάτε ότι σας έχει παραχωρήσει την φροντίδα του πρίγκηπα/γιου που δεν είναι κανένας τυχάρπαστος…. αυτός ” δεν ζει γονατιστός είναι της γερακίνας γιος “. Στα καλά του προγράμματος “λιονταρίνα πεθερά” είναι το ότι δεν θα πολυασχολείται μαζί σας κυρίως γιατί δεν θα προλαβαίνει με τόσες κοινωνικές υποχρεώσεις βλ. soirée dansante / soirée de gala κλπ απλά και καθημερινά . Επιπλέον με λίγη κολακεία παραπάνω και λίγη διάθεση να αφήνετε την κυρία του σπιτιού με τα κρινολίνα να προηγείται της πομπής και με εσάς dame de compagnie να ακολουθείτε θα την βγάλετε χαλαρά καθαρή.

  Παρθένος πεθερά: Η πεθερά google στις υπηρεσίες σας. Ξέρει τα πάντα για σας πριν από εσάς. Με κυβερνήτη της τον Ερμή έχει γρήγορη ,αναλυτική και δομημένη σκέψη και μπορεί να καταπιάνεται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Γυναίκα με αγάπη στην καθαριότητα, την τάξη, την πειθαρχία και τον γιο της. Η δουλειά της είναι αυτή του επιθεωρητή ….ειδικά καθαριότητας και φυσικά μπορεί να γίνει ο πιο σκληρός κριτής. Μαγειρεύετε υγιεινά; έχει σκόνη το σύνθετο; μήπως ξοδεύετε αλόγιστα χρήματα; Γενικά έχει την τάση να «χώνεται» και είναι και λίγο ψυχαναγκαστική δηλαδή τακτοποιεί τα πάντα με το δικό της τρόπο και οποιαδήποτε αλλαγή που θα γίνει αντιληπτή την βγάζει απλά από τα ρούχα της. Αγαπάει να αναλύει ανθρώπους και καταστάσεις κάνοντας και τα σχετικά κοινωνικά σχόλια βλ. κουτσομπολιό. Ωστόσο είναι λογική και μπορεί εύκολα να βρει λύσεις στα πιο δύσκολα προβλήματα. Επιπλέον θα σας βρει την καλύτερη θεραπεία/γιατρό/δίαιτα προκειμένου να σας φανεί χρήσιμη άρα και αναγκαία.

  Ζυγός πεθερά: Μαλλί στην πένα, ροζ αξεσουάρ, λούτρινα ολούθε κρέμες για μάγουλα/λαιμό/μάτια/φρύδια/αυτιά σε περιπτώσεις που το αντέχει και η τσέπη της botox/υαλουρονικό/πλαστικές και μπεμπεκίστικο υφάκι. Καλώς ήλθατε στον κόσμο της πεθεράς που αρνείται να δεχτεί να μεγαλώσει και θέλει να παραμείνει για πάντα νέα και θελκτική. Είναι παιδί της Αφροδίτης και έχει γούστο προσεγμένη εμφάνιση, φινέτσα και θεωρεί τον εαυτό της την καλύτερη decoratrice και ενδυματολόγο που ο καλός θεός έστειλε στο δρόμο σας για να σας κάνει άνθρωπο. Ο γιός της είναι μεγαλωμένος – ή η ίδια τουλάχιστον θα ήθελε – με Γαλλικά, πιάνο και το savoir vivre του Ζαμπούνη. Τουλάχιστον για να δείξει ότι κάποια είναι θα κάνει και ακριβά δώρα σε σας και τα παιδιά σας. Μην περιμένετε babysitting και αηδίες αυτά είναι για τις γιαγιάδες όχι για τις ζυγίνες.

  Σκορπιός πεθερά: O Sherlock Holmes με ταγιέρ. Κάθε σας κουβέντα, κάθε σας κίνηση θα περνάει από την απαραίτητη ανάλυση. Σαν άνθρωπος είναι κτητική, ενίοτε καταπιεστική και θέλει να ξέρει τα πάντα με όλες τις δυνατές λεπτομέρειες. Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα και παραδοσιακά τον Άρη είναι άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, δραστήρια αλλά και ακραία, άνθρωπος του «μαύρο ή άσπρο» .Με λίγα λόγια η μεταξύ σας σχέση θα είναι βασισμένη και λίγο στην τύχη διότι ή θα σας δεχθεί και θα σας υποστηρίξει ή θα σας μισήσει, οπότε θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κακιά μάγισσα του παραμυθιού. Σε κάθε περίπτωση όμως να ξέρετε ότι μαζί της ποτέ δεν θα πρέπει να είστε χαλαρές, ούτε για τσιγάρο που λένε. Επιπλέον είναι τυπολάτρισσα και έχει μια έμφυτη ανάγκη να κάνει υποδείξεις. Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι έτσι και καταλάβει ότι «παίζει» το μάτι σας καλό θα ήταν να βγάλετε εισιτήριο χωρίς επιστροφή για την Παταγονία.

  Τοξότης Πεθερά: Η πεθερά μου η χίπισσα σε νέες περιπέτειες. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα μαζί της διότι πολύ απλά δεν θα την βλέπετε και σχεδόν ποτέ. Το παιδί της το μεγάλωσε και σας το παρέδωσε και μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται κτλ… Με κυβερνήτη της τον Δία είναι γυναίκα του γλεντιού και δεν υπολογίζει, πληθωρική, πολυάσχολη και πολυταξιδεμένη. Ειλικρινής, δεν θα σας απασχολήσει με ανακατέματα και λοιπά κατινίστικα αλλά και από την άλλη δεν θέλει και αυτή με την σειρά της να την απασχολείτε με απλά καθημερινά πράγματα όπως π.χ. αν η χρήση σταφίδας και κουκουναριού στα γεμιστά αρέσει στο γιόκα της, κυρίως όταν είναι για καφέ ή όταν κάνει yoga ή έστω όταν κανονίζει με τις φίλες της την επόμενη εκδρομή με τα ΚΑΠΗ Π. Φαλήρου.

  Αιγόκερως πεθερά: Η πεθερά αρχηγός κράτους, όπου κράτος ίσον η οικογένεια της. Έχει κυβερνήτη τον Κρόνο και αυτό την κάνει σοβαρή, αξιοπρεπή, λάτρη των τύπων, φιλόδοξη και ίσως και λίγο ψυχρή. Άνθρωπος του καθήκοντος και του «μα τι θα πει ο κόσμος» βέβαια στο τέλος της ημέρας ο κόσμος δεν θα πει τίποτα αλλά άντε να της το ξεριζώσει κανείς από το κεφάλι της αυτό. Αν σας πάρει τον αέρα θα σας βγάλει κανονικό πρόγραμμα καθώς θα ασχοληθεί με τα οικονομικά σας το καθημερινό σας φαγητό τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και το μεγάλωμα των παιδιών σας. Τουλάχιστον θα σας αφήνει να προαυλίζεστε και να πηγαίνετε τουαλέτα χωρίς να ζητάτε την άδεια…. ε κάτι είναι και αυτό. Αν δεν σας πάρει τον αέρα – πράγμα που σας το εύχομαι – θα έχει μαζί σας τυπικές σχέσεις αλλά παρόλα ταύτα θα απαιτεί την παρουσία σας στα οικογενειακά τραπέζια και γενικά soirée.

  Υδροχόος πεθερά: Ακούσατε Υδροχόος και χαρήκατε φαντάζομαι. Σκεφτήκατε …. ε Υδροχόος είναι, θα έχει ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο, θα ασχολείται και με πιο ιδιαίτερα πράγματα όπως κρυσταλλοθεραπεία, ρέικι θα διαβάζει και αστρολογία, θα είναι και εξοικειωμένη με το διαδίκτυο, μοντέρνα πεθερά όπως και να το πεις, καλά θα περάσουμε…αμ δε…..!! Επισήμως τα παραπάνω μπορεί να ισχύουν αλλά ισχύουν και άλλα όχι τόσο καλά. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ουρανό και παραδοσιακά τον Κρόνο μπορεί να είναι απρόβλεπτη, εκρηκτική, επίμονη και όταν πιστεύει κάτι να έχει παρωπίδες και να μην μπορεί εύκολα να αλλάξει γνώμη. Μπορεί να γίνει επιφανειακή και να χώνει την μύτη της στα πολύ προσωπικά σας τα οποία θα γνωρίζουν χαρτί και καλαμάρι όλες τις οι φίλες. Βάλτε της όρια καλέ.

  Ιχθύς πεθερά: Η πεθερά που μακράν το πιο αγαπημένο της τραγούδι, αφιερωμένο πάντα στο γίοκα της, είναι το «και πια θυσία έχει κάνει αυτή για σένα». Θα έρχεται με μια κατσαρόλα φρικασέ, έτσι από μόνη της ακάλεστη στα ξαφνικά, γιατί αρέσει στο γιο της και γιατί της έχετε λείψει. Έχει ανάγκη να αισθάνεται χρήσιμη και σημαντική και να πιστεύει ότι η βοήθεια της είναι πολύτιμη. Με κυβερνήτη πλανήτη τον Ποσειδώνα και παραδοσιακά τον Δία, είναι έντονα συναισθηματική, ονειροπόλα, έχει καλλιτεχνική φλέβα και εκλεπτυσμένο γούστο. Μπορεί όλο της το καλλιτεχνικό να βγαίνει στην διακόσμηση του κέικ ή στο σεμέν αλλά να είστε ευτυχείς αν ασχοληθεί με αυτά γιατί η σκοτεινή της πλευρά που δεν θα θέλατε να δείτε είναι αυτή της γυναίκας που κολλάει σαν την βδέλλα πάνω στους άλλους και απομυζεί τα αγαπημένα της πρόσωπα. Προσέξετε την λίγο παραπάνω.

  Share

  Latest Updates

  Ειδήσεις

  Ζωδια

  Ποιο είναι το ζώδιο σου σύμφωνα με την αρχαία Ελλάδα

  Για το αν και κατά πόσο οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και παραδέχονταν την αστρολογία,...

  Δες ποια είναι η μεγαλύτερη σου αδυναμία σύμφωνα με το ζώδιο σου!

  Τα δώδεκα ζώδια που γνωρίζουμε προέρχονται από τις αστρολογικές παρατηρήσεις των ανθρώπων χιλιάδες χρόνια...

  Αυτά είναι τα τέσσερα τα πιο καχύποπτα ζώδια – Κρατούν πάντα μια «πισινή»

  Ποια ζώδια κρατούν πάντα «πισινή» και δεν εμπιστεύονται εύκολα; Σου έχουμε την λίστα με...

  Τα τρία ζώδια που όλοι λατρεύουν να μισούν

  Ενώ όλοι μπορούμε να γίνουμε ενοχλητικοί σε διαφορετικές φάσεις της ζωής μας, υπάρχουν ορισμένοι...

  Gossip News

  Όλες οι ειδήσεις από την Ελληνική και διεθνή showbiz. Φωτογραφίες, βίντεο, επικαιρότητα, ψυχαγωγία.