Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Δείτε τον Σιλβέστερ Σταλόνε και τον νεαρό θαυμαστή του να αναβιώνουν τη διάσημη σκηνή του «Rocky»

    Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ενδέχεται να έχει μόλις γνωρίσει τον επόμενο Ρόκι Μπαλμπόα: ένα εννιάχρονο παιδί από την Αλαμπάμα. Ο Ρο Νάιτ αναβίωσε μια από τις πιο εμβληματικές σκηνές του ήρωα από την κινηματογραφική ταινία, ενώ παράλληλα γνώρισε τον Σταλόνε την Κυριακή κατά τη διάρκεια της πρώτης «Rocky Day»* στη Φιλαδέλφεια. «Ήταν τέλειο», δήλωσε ο Νάιτ στο NBC. «Ήταν έκπληκτος, υποθέτω. Ήταν φοβερό».

    *Η πόλη ανακήρυξε την 3η Δεκεμβρίου ως Ημέρα του Ρόκι προς τιμήν της ταινίας του 1976 που έλαβε χώρα στη Φιλαδέλφεια και καταξίωσε τον Σταλόνε – ο οποίος έγραψε και πρωταγωνίστησε στην ταινία

    «Έτσι επιτυγχάνεται η νίκη!»

    Ο Νάιτ, που φορούσε το σακάκι τίγρης του Μπαλμπόα, πλησίασε τον Σταλόνε ενώ εκείνος έβγαζε φωτογραφίες με θαυμαστές μπροστά από το περίφημο άγαλμα του Ρόκι που βρίσκεται στην πόλη στο πλαίσιο του εορτασμού.

    «Αυτό το παιδί είναι ένας πραγματικός Ρόκι!» έγραψε ο Σταλόνε

    «Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που ήδη γνωρίζετε», είπε ο Νάιτ στον Σταλόνε. «Ο κόσμος δεν είναι μόνο ηλιαχτίδες και ουράνια τόξα…»

    Αλλά σίγουρα ήταν όλα ηλιαχτίδες και ουράνια τόξα αυτή τη μέρα για τον Νάιτ και τον Σταλόνε. Ο Νάιτ συνέχισε με τον διάσημο λόγο από την ταινία «Ρόκι Μπαλμπόα» και σε ορισμένες στιγμές συμμετείχε και ο Σταλόνε, ενώ ένα μεγάλο πλήθος παρακολουθούσε.

    «Έτσι επιτυγχάνεται η νίκη!» φώναζαν ταυτόχρονα οι δυο τους στα μέσα της ερμηνείας. Το πλήθος χειροκρότησε τον Νάιτ στο τέλος της ομιλίας του που κράτησε περίπου 45 δευτερόλεπτα, λες και ήταν ο Ρόκι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος βαρέων βαρών. Ο Νάιτ, όπως και ο Μπαλμπόα, προετοιμαζόταν για αυτή τη στιγμή σε όλη του τη ζωή, μόνο που η προετοιμασία του δεν περιελάμβανε το το τρέξιμο στα σκαλιά ενός μουσείου.

    Αυτό προϋπέθετε την παρακολούθηση πολλών ταινιών «Ρόκι», κάτι που, όπως είπε, ξεκίνησε να κάνει από μικρό παιδί με τον πατέρα του. Στη συνέχεια έπρεπε να αποστηθίσει τις ατάκες του Σταλόνε και να κάνει πρόβες για να προετοιμάσει την ερμηνεία του μπροστά στα πλήθη.

    «Όσο περισσότερος κόσμος τόσο το καλύτερο», είπε ο Νάιτ, επίδοξος ηθοποιός και παλαιστής.

    «Αν πάω εκεί πέρα, πρέπει να καταφέρω κάτι», δήλωσε ο Νάιτ. «Έτσι, σκέφτηκα: «Ποιο είναι το πιο εμβληματικό promo;» Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Άρχισα να το μαθαίνω ξανά. Μετά ανέβηκα και το έκανα».

    Ο Σταλόνε κοινοποίησε ένα βίντεο της διάδρασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Κυριακής. «Αυτό το παιδί είναι ένας πραγματικός Ρόκι!» έγραψε ο Σταλόνε.

    Την Κυριακή ήταν η πρώτη φορά που ο Σταλόνε και ο Νάιτ βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά ο 77χρονος ηθοποιός είχε παρακολουθήσει την αναπαράσταση του Νάιτ και στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα, ο Ρόκι Μπαλμπόα ήταν πιο άγνωστος όταν μπήκε για πρώτη φορά στο ρινγκ απ’ ό,τι ο Νάιτ ως εννιάχρονο σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο λογαριασμός του στο Instagram @Ro_knows_wrestling μετρά πάνω από 50.000 followers.

    *Με πληροφορίες από nbcwashington

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ