Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Δολοφονία 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο ξέσπασε ο θανάσιμος καβγάς

    Τι υποστήριξε ο 44χρονος Νορβηγός δράστης – Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες για την συμπλοκή

    Συγκλονισμένοι είναι ακόμη η τοπική κοινωνία στη Θεσσαλονίκη με τον άδικο χαμό του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ της πόλης για ασήμαντη -όπως προκύπτει- αφορμή.

    Ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου Νορβηγού, Θοδωρής Καραγιάννης, τονίζει για τον εντολέα του πως «δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, ενημερώθηκε από εμένα το απόγευμα για την κατάληξη του θύματος. Ισχυρίζεται ότι ήταν μία συμπλοκή και εκείνη την ώρα δεχόταν γροθιές». Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε: «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω κανέναν. Από εσάς πληροφορήθηκα για την τραγική κατάληξη του επεισοδίου. Βρισκόμουν κι εγώ σε μία διαμάχη εκείνη τη στιγμή. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε, έπρεπε να παίρνω φάρμακα και είχα καταναλώσει αλκοόλ».

    Σύμφωνα με τις Νορβηγικές αρχές, ο 44χρονος ο οποίος διαμένει τα τελευταία 9 χρόνια στην Ελλάδα, είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βίαιο έγκλημα. Οι μαρτυρίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, μεταφέρουν πώς ακριβώς έγινε το αιματηρό επεισόδιο μέσα στο μπαρ. Όπως αναφέρουν, η αιτία του καυγά ήταν, το ποια είναι η πιο… ασφαλής χώρα, η Ελλάδα ή η Νορβηγία.

    Μάρτυρας αναφέρει: «Κάποια στιγμή άκουσα τα άτομα από την παρέα του αστυνομικού να λένε, ότι έχει μαχαίρι. Μέχρι να βγω από το μπαρ, είδα δύο να συμπλέκονται μαζί του και άκουσα τον νεαρό να φωνάζει “με μαχαίρωσε, με μαχαίρωσε”. Τον ρώτησα “τί έκανες” και μου είπε στα αγγλικά “φεύγω”. Τότε είδα και τον δεύτερο νεαρό τραυματισμένο».

    Θεσσαλονίκη Δολοφονία

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ