Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Δύο ακόμα animated σειρές του Batman κατευθύνονται στο Amazon

    Δύο ακόμα animated σειρές του Batman κατευθύνονται στο Amazon

    Το animated σύμπαν του Batman στο Amazon επεκτείνεται ακόμα παραπάνω, καθώς εκτός του “Caped Crusader” που επιβεβαιώθηκε, το κανάλι θα φέρει δύο ακόμα projects: τα “Merry Little Batman” και “Bat-Family”.

    Το “Merry Little Batman” θα είναι μια Χριστουγεννιάτικη ταινία, μιας και θα δούμε τον Damian Wayne να έχει μείνει μόνος του στην Wayne Manor την περίοδο των γιορτών. Θα τον δούμε να λαμβάνει τον τίτλο του “Little Batman” και να πολεμά γνωστούς κακούς του Batman. Η ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Mike Roth (Regular Show) και το σενάριο θα γραφτεί από τον Morgan Evans (Teen Titans Go!).

    Το “Bat-Family” θα είναι συνέχεια της προηγούμενης και θα δούμε τον νεαρό Damian ως μέλος της σούπερ-οικογένειας, ενώ, εκτός των Batman και Alfred, πρόκειται να δούμε και “μερικούς νεοφερμένους στην Wayne Manor”.

    Το “Batman: Caped Crusader” έχει πάρει εντολή για δύο σεζόν και θα παραχθεί από τους Bruce Timm, Matt Reeves και J.J. Abrams. Με βάση την περιγραφή του καναλιού, θα χρησιμοποιηθούν “υπερσύγχρονες τεχνικές animation” για να “επανασχεδιαστούν οι χαρακτήρες και οι κακοί με εκλεπτυσμένη διήγηση, διαφοροποιημένους χαρακτήρες και έντονες σκηνές δράσης, όλα αυτά τοποθετημένα σε έναν οπτικά εντυπωσιακό κόσμο”.

    Η εισαγωγή του Damian δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει τόσο, μιας και το DCU έχει ήδη ανακοινώσει το “Batman: The Brave and the Bold”, την νέα ταινία που θα βασίζεται στα κόμικς του Gran Morrison και θα περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα και το πως η ανατροφή του από την League of Assassins έρχεται σε αντίθεση με τις διδαχές του Batman.

    Κανένα από τα projects δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX