Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Η ‘διπλωμάτισσα’ Keri Russell θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν

    Η 'διπλωμάτισσα' Keri Russell θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν

    Μόλις δέκα μέρες μετά την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα, το Netflix αποφάσισε να ανανεώσει το πολιτικό θρίλερ “The Diplomat” για δεύτερη σεζόν.

    Σύμφωνα με το ComicBook, η σειρά ήταν στην Νο.1 θέση του Top 10 της συνδρομητικής σε 86 χώρες και για το πρώτο του Σαββατοκύριακο συγκέντρωσε 57,48 εκ. ώρες.

    “Οι fans του κόσμου αγάπησαν κάθε λεπτό του καθηλωτικού και προωθητικού δράματος ‘The Diplomat’ και αγκάλιασαν τη δυναμική ερμηνεία της Keri Russell ως Kate Wyler. Μετά το cliffhanger, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό, ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζει η καταπληκτική, διορατική ομάδα των Debora Cahn, Janice Williams και Keri Russell για τη δεύτερη σεζόν”, είπε η Jinny Howe, Αντιπρόεδρος των Δραματικών Σειρών του Netflix.

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Εν μέσω διεθνούς κρίσης, μια διπλωμάτης καριέρας καταλήγει σε μια θέση υψηλού κύρους για την οποία είναι ακατάλληλη, με σοβαρές επιπτώσεις για τον γάμο της και το μέλλον της στην πολιτική. Η Kate Wyler (Keri Russell) είναι η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Υποτίθεται ότι θα πήγαινε στο Αφγανιστάν. Είναι εξαιρετική σε ζώνες κρίσης. Σε μια ιστορική έδρα όμως… όχι και τόσο. Ο πόλεμος σιγοβράζει σε μια ήπειρο και φουντώνει σε μια άλλη. Η Κέιτ θα κληθεί να διευθετήσει διεθνείς κρίσεις, να συνάψει στρατηγικές συμμαχίες στο Λονδίνο και να προσαρμοστεί στη νέα επιφανή θέση της, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επιβιώσει στον γάμο της με τον επίσης διπλωμάτη και σταρ της πολιτικής Hal Wyler (Rufus Sewell)”

    Εκτός των Russell και Sewell, πρωταγωνιστούν και οι David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear και Ato Essandoh. Δημιουργός, showrunner και εκτελεστική παραγωγός είναι η Debora Cahn, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Russell, Janice Williams και Simon Cellan Jones, ο οποίος ανέλαβε και τα ηνία των δύο εκ των οχτώ επεισοδίων.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ