Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η έκτη σεζόν του Cobra Kai θα φέρει τη λήξη της σειράς

    Η έκτη σεζόν του Cobra Kai θα φέρει τη λήξη της σειράς

    To τέλος του “Cobra Kai” πλησιάζει, καθώς το Netflix κυκλοφόρησε ένα βιντεάκι που μας ενημερώνει ότι η επερχόμενη “μεγαλύτερη” και “εντονότερη” έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς.

    Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε πλάνα, τόσο των παλαιότερων ταινιών του “Karate Kid”, όσο και της εν λόγω sequel, ενώ παράλληλα ενημερωνόμαστε ότι τα νέα επεισόδια θα φτάσουν στις οθόνες των συνδρομητών “σύντομα”, χωρίς να δοθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή περίοδος πρεμιέρας.

    Δείτε το παρακάτω:

    H πρώτη ταινία “The Karate Kid” κυκλοφόρησε το 1984 και έφερε τους Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue και William Zabka στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι Macchio και Morita επέστρεψαν για τα “The Karate Kid Part II” (1986) και “The Karate Kid Part III” (1989), με τον δεύτερο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Mr. Miyagi και για το “The Next Karate Kid” του 1994, στο οποίο η Hilary Swank έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

    Το 2018 οι Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg δημιούργησαν και έφεραν το “Cobra Kai” για το YouTube Red. Η σειρά αποτελούσε sequel της πρώτης τριλογίας και έφερε τους Macchio και Zabka στους ρόλους των Daniel LaRusso και Johnny Lawrence, αντίστοιχα. H απήχηση της σειράς ήταν τέτοια, που παρά το γεγονός ότι το YouTube Red αποφάσισε να ‘κλείσει’ και να την κόψει, το Netflix ήρθε και έσωσε την κατάσταση, παίρνοντάς και ανανεώνοντάς την για τρίτη σεζόν. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η πέμπτη σεζόν της σειράς, που όπως και οι προηγούμενες, έφεραν την επιστροφή γνωστών χαρακτήρων από τις ταινίες. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo, Martin Kove, Peyton List, Vanessa Rubio, Thomas Ian Griffith και Dallas Dupree Young.

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Sony ετοιμάζει μια ακόμα ταινία “Karate Kid”, η οποία έχει ορίσει ως ημερομηνία πρεμιέρας την 7η Ιουνίου 2024.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ