Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Η ιστορία του Aaron Hernandez στο επίκεντρο του American Sports Story

    Οι ‘αμερικάνικες ιστορίες’ του FX μάς πάνε στο αθλητικό τοπίο, με το “American Sports Story” να μπαίνει και επίσημα στην διαδικασία παραγωγής.

    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου του καναλιού, John Landgraf, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών, τα περισσότερα από τα σενάρια είναι έτοιμα, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί η ημερομηνία της έναρξης των γυρισμάτων (μέσω ComicBook).

    “Η μίνι-σειρά εξιστορεί την άνοδο και πτώση του αστέρα του NFL, Aaron Hernandez, και εξερευνά τις σχέσεις των ετερόκλητων πλευρών της ταυτότητας, οικογένειας, καριέρας, αυτοκτονίας και κληρονομιάς τους στα αθλήματα και την αμερικάνικη κουλτούρα”, λέει η επίσημη σύνοψη. Η ιστορία θα βασίζεται στο podcast “Gladiator: Aaron Hernandez and Football Inc.” και ο Stu Zicherman (Alaska Daily, The Shrink Next Door) θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

    Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Hernandez ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας ράγκμπι στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, όπου και κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2008, ενώ αργότερα μπήκε στους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς, για τους οποίους έπαιξε για τρεις σεζόν. Κατά τη διάρκεια της θητείας του έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ η συμπεριφορά του μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας. Το 2013 συνελήφθη για την δολοφονία του φίλου του, Odin Lloyd, για την οποία κρίθηκε ένοχος και φυλακίστηκε δύο χρόνια αργότερα. Το 2017 και όντας ακόμα φυλακισμένος έβαλε τέλος στη ζωή του. Μετά τον θάνατό του διαγνώστηκε με Χρόνια Τραυματική Εγκεφαλοπάθεια (CTE), μια νευρολογική ασθένεια που πλήττει τον εγκέφαλο και συνδέεται με επαναλαμβανόμενα χτυπήματα στο κεφάλι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως πλήττει αθλητές, στρατιωτικό προσωπικό, ακόμη και θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Τα συμπτώματά της περιλαμβάνουν προβλήματα συμπεριφοράς και σκέψης, αλλαγές στην διάθεση του ατόμου και μπορούν να οδηγήσουν ακομα και σε άνοια.

    H σειρά είχε ανακοινωθεί από τον Αύγουστο του 2021, μαζί με το “American Love Story”, το οποίο θα μάς παρουσιάσει τη ρομαντική ιστορία των John F. Kennedy Jr. και Carolyn Bessette-Kennedy. Παράλληλα, αναμένουμε και την τέταρτη σεζόν του “American Crime Story” που θα επικεντρωθεί στο “Studio 54”. Πέρα από το podcast, η ιστορία του αθλητή έχει παρουσιαστεί και μέσω του ντοκιμαντέρ του Netflix, “Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez”, το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε πιο πάνω.

    Η ιστορία του Aaron Hernandez στο επίκεντρο του American Sports Story

    Κάντε εγγραφή στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Το franchise έχει δημιουργηθεί από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk και μέρος των σεζόν μπορείτε να δείτε μέσω των Disney+ και FOX Greece.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    • #TAGS ⟶
    • FX
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ