Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Kate Winslet γίνεται πολιτικός για το “The Regime”

    Η Kate Winslet γίνεται πολιτικός για το "The Regime"

    Το HBO αποκάλυψε το trailer της επερχόμενης μίνι-σειράς με την Kate Winslet στον πρωταγωνιστικό ρόλο, “The Regime”.

    Σύμφωνα με το Variety, η σειρά “θα λέει την μονοετή ιστορία εντός των τοίχων ενός παλατιού ενός μοντέρνου Ευρωπαϊκού καθιστώντας”. Το βίντεο αποκαλύφθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Max, της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας που συνδυάζει το περιεχόμενο των HBO Max και Discovery+. Δείτε το παρακάτω:

    Εκτός της Winslet, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Hugh Grant, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics και Pippa Haywood. Δημιουργός, σεναριογράφος, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Will Tracy, με τους Winslet, Stephen Frears, Jessica Hobbs, Frank Rich και Tracey Seaward να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Οι Frears και Hobbs έχουν αναλάβει και τα σκηνοθετικά ηνία, ενώ οι Seth Reiss, Juli Weiner, Jen Spyra, Gary Shteyngart και Sarah DeLappe έχουν βοηθήσει στο σενάριο.

    Το “The Regime” θα κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο 2024. Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ