Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Εξομολογείται η Φελίσια Τσαλαπάτη: «Πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου»

    Η Φελίσια Τσαλαπάτη, η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες θα μας κρατάνε συντροφιά την καλοκαιρινή σεζόν μέσω του OPEN.

    felisia tsalapati04073

    Η εκπομπή μπορεί να έχει νέα πρόσωπα, όμως το όνομά της παραμένει σταθερό, αφού η συνταγή ήταν πετυχημένη από τις προηγούμενες χρονιές. Από τις 10 Ιουλίου έως και 8 Σεπτεμβρίου η καλοκαιρινή πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαίρι NOT» θα είναι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

    202008011019370.4048 FELISIA LAPATI 2972020

    Η Φελίσια Τσαλαπάτη, με αφορμή την συμμετοχή της στην νέα εκπομπή του OPEN, παραχώρησε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εφημερίδα RealLife και μέσα σε όλα αποκάλυψε την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά την γέννηση του γιού της.

    felisia tsalapati0407

    «Είναι δύσκολο να μπορείς να συνδυάσεις τους καθημερινούς επαγγελματικούς ρυθμούς με το παιδί, γιατί ό,τι πρόγραμμα και να κάνεις δεν θα σου βγει. Το παιδί είναι ο παράγοντας-έκπληξη. Εγώ δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Ευτυχώς έχω τη μητέρα μου, οπότε όπου μπορώ τον έχω συνέχεια μαζί μου. Είμαι πολύ τυχερή επίσης που αυτή την περίοδο, που το πρόγραμμά μου είναι αρκετά φορτωμένο, με βοηθάει και ο μπαμπάς του παιδιού» ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη στην αρχή της συνέντευξής της.

    felisia tsalapati04071

    «Σε εκείνη τη φάση οι ορμόνες ήταν αλλού, η ψυχολογία ήταν στα πατώματα, η επιλόχειος ήταν παντού και πέρασαν όλες οι αρνητικές σκέψεις από το μυαλό μου. Όταν επανήλθα, βρήκα πάλι τον εαυτό μου. Αυτή τη φορά, μαζί με το παιδί μου, μπόρεσα να δω πόσο όμορφα έχει αλλάξει η ζωή μου. Σταμάτησα να σκέφτομαι “κοριτσίστικα”, είμαι πλήρης με το παιδί μου» αποκάλυψε η Φελίσια Τσαλαπάτη για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε.

    felisia tsalapati04074

    Στο τέλος της συνέντευξης η Φελίσια Τσαλαπάτη τόνισε: «Ο γιος μου έχει χιούμορ, είναι το φιλαράκι μου, ο κολλητός μου, τον λατρεύω».

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ