Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Φήμες για εξαγορά της Blackberry από την Apple

    Apple

    [quote font=”tahoma” font_size=”18″ color=”#474747″ arrow=”yes” align=”left”]Σύμφωνα με άρθρο της ιστοσελίδας τεχνολογίας «The Inquirer».[/quote]

    Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η κίνηση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς το τελευταίο διάστημα η Blackberry αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αγορά των smartphones, αφού το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά καταγράφει συρρίκνωση

    Η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την Blackberry.

    Αυτό αναφέρουν φήμες που όπως υποστηρίζουν η Apple επιδιώκει να κατακτήσει περαιτέρω την αγορά της κινητής τηλεφωνίας, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα τεχνολογίας «The Inquirer».

    Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η κίνηση αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη καθώς το τελευταίο διάστημα η Blackberry αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αγορά των smartphones, αφού το μερίδιο της εταιρείας στην αγορά καταγράφει συρρίκνωση.

    [ad id=”6783″]

    Σύμφωνα με έκθεση που αναρτήθηκε στο Yahoo Finance, η Apple έχει πλήρη γνώση της δυσχερούς κατάστασης της Blackberry και πιθανόν σχεδιάζει να κλείσει μια συμφωνία προτού η εταιρεία καταρρεύσει.

    Ωστόσο, οι φήμες αυτές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές και για το λόγο αυτόν θεωρούνται ακόμα ανυπόστατες.

    Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, ότι η Apple δεν είναι η πρώτη μεγάλη τεχνολογική εταιρεία για την οποία υπάρχουν φήμες ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει την Blackberry. Νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησαν πληροφορίες ότι και η Samsung ενδιαφερόταν επίσης να εξαγοράσει την εταιρεία, ενώ η Intel, η Google καθώς και η Lenovo θεωρούνταν στο παρελθόν υποψήφιοι αγοραστές.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX