Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Γιάννης Τοπαλούδης στον Talk Radio 98,9: «Ο θάνατος της Κυριακής είναι για μας μια μαχαιριά – Φτάνει πια να παίζουν με τις ψυχές των παιδιών μας»

    Στον Talk Radio 98,9 και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μίλησε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο άνδρες το 2018 στο νησί της Ρόδου, με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Δευτέρα στους Αγίους Αναργύρους και είχε ως θύμα την Κυριακή Γρίβα.

    «Είναι άλλη μία μαχαιριά, το λέω με τη συγκεκριμένη λέξη, είναι μία μαχαιριά στην ψυχή μας. Όχι μόνο σε εμένα και τη μητέρα της Ελένης, αλλά σε όλους τους γονείς που έχουν χάσει την κόρη τους τόσο φρικτά και τόσο άδικα», ανέφερε αρχικά ο κ. Τοπαλούδης και συνέχισε.

    «Όταν βλέπουμε το περιστατικό με την Κυριακή και το συγκρίνουμε με αυτό της Ελένης μας, οι μαχαιριές πολλαπλασιάζονται».

    Ως προς την ερώτηση για το ότι και η Ελένη είχε προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν της έδωσε σημασία κανείς, ο κ. Τοπαλούδης απάντησε:

    Ως προς την ερώτηση για το ότι και η Ελένη είχε προσφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα και δεν της έδωσε σημασία κανείς, ο κ. Τοπαλούδης απάντησε:

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ