Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια

    Για τις σχέσεις που έχουν με το χρήμα, ο ίδιος και η Κατερίνα Γερονικολού, μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στην κάμερα του «Happy Day». «Δεν φτάνω στο παζάρι, δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά», αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.

    Στην πρώτη του κινηματογραφική παραγωγή, αλλά και τη στήριξη που λαμβάνει από τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, αναφέρθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    «Δεν ήμουν ποτέ τύπος που πάει να πάρει τα πολλά λεφτά, χωρίς να με ενδιαφέρει τι θα γίνει με τους υπόλοιπους. Πάντα ήμουν σε ένα λογικό πλαίσιο για να έχω μούτρα να βρεθώ με τον ίδιο παραγωγό», σημείωσε αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός και πρόσθεσε με χιούμορ:

    «Τώρα που κάνω εγώ παραγωγή, ως σκηνοθέτης τα βρήκαμε πολύ εύκολα…»!

    «Η Κατερίνα δεν είναι καθόλου του ρίσκου, θέλει πάντα ό,τι κάνει να το έχει μελετήσει σωστά. Είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια. Εγώ είμαι πιο τολμηρός, όταν θέλω κάτι, το κάνω εκείνη τη στιγμή. Με στήριξε 1.000% σε όλους τους τομείς από την αρχή μέχρι και τώρα, κάθε μέρα», εξομολογείται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

     

    «Το να κάνεις μια παραγωγή έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις, είναι μια σπαζοκεφαλιά. Εκτός από το οικονομικό κομμάτι, έχεις μεγάλη ευθύνη για τόσους ανθρώπους εκτός έδρας. Η Κατερίνα θα πληρωθεί σε… τρία τέρμινα», ανέφερε χαριτολογώντας, ο δημοφιλής ηθοποιός.

    Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Είναι Παρθένος, θέλει κουτάκια

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ