Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η σέξι Ειρήνη Στεριανού… έχασε στο GNTM τα μακριά μαλλιά της

    Η σέξι Ειρήνη Στεριανού... έχασε στο GNTM τα μακριά μαλλιά της

    Οι κομμωτές και οι hairstylist του παιχνιδιού αποφάσισαν να κόψει τα μαλλιά της… αγορέ

    Η Ειρήνη Στεριανού, ξεχώρισε στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model, καθώς ανάγκαστηκε να αποχωριστεί τα μακριά μελαχρινά μαλλιά της προκειμένου να συνεχίσει την πορεία της στο ριάλιτι. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα μοντέλα του διαγωνισμού πως είχε φτάσει η στιγμή για το μεγάλο make over. Μια από τις αλλαγές που ξεχωρίσαμε, καθώς σόκαρε την ίδια την διαγωνιζόμενη, ήταν εκείνη της Ειρήνης αφού από μοιραία μελαχρινή θα γινόταν… Rihanna. Οι κομμωτές και οι hairstylist του παιχνιδιού αποφάσισαν να κόψει τα μαλλιά της αγορέ, έτσι ώστε να θυμίζει το hairlook της pop star.

    Το μοντέλο, όταν πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού ομορφιάς, σίγουρα δεν γνώριζε τις εκπλήξεις που την περίμεναν. Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει αναλογίες μοντέλου και sexy καμπύλες όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για τους κριτές του GNTM. Παρά τα δάκρυα και την αρχική δυσάρεστη αντίδρασή της, η Ειρήνη δέχτηκε την αλλαγή και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

    Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή και παρακάτω την παλιά… version της Ειρήνης:

    Η σέξι Ειρήνη Στεριανού... έχασε στο GNTM τα μακριά μαλλιά της

    Η σέξι Ειρήνη Στεριανού... έχασε στο GNTM τα μακριά μαλλιά της Η σέξι Ειρήνη Στεριανού... έχασε στο GNTM τα μακριά μαλλιά της Η σέξι Ειρήνη Στεριανού... έχασε στο GNTM τα μακριά μαλλιά της

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ