Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
More

    Είσαι έτοιμος για τη νέα απόβαση των Vikings;

    vikings_bpq4

    Η μοναδική σειρά εποχής στην ιστορία της τηλεόρασης που αγαπάει τα τσεκούρια περισσότερο από τα σπαθιά, επιστρέφει το Φλεβάρη για την τρίτη της (κι ελπίζουμε όχι φαρμακερή σεζόν).

    Το Vikings, μετά από έναν πρώτο κύκλο βίας, σεξ και εμμονικά λεπτομερούς απεικόνισης της ζωής και των εθίμων των παγανιστών του Βορρά, επανήλθε πέρσι με μια εντυπωσιακά ώριμη δεύτερη σεζόν, στην οποία πίσω από τους κοιλιακούς, τα τατουάζ, τις ασπίδες και τα ντρακάρ αναδείχτηκαν στιβαροί κι ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πλοκή που έσπαγε καρδιές (και πλάτες, αν θέλουμε να θέσουμε το θέμα κυριολεκτικά) και τολμηρές σκηνοθετικές προτάσεις που έσπασαν διάφορα στεγανά για το πώς γυρίζονται τα έργα εποχής.

    Φέτος, λοιπόν, αυτό που περιμένουμε από την πιο επιτυχημένη σειρά μυθοπλασίας του History Channel είναι περίπου τα πάντα.

    Κι αν κρίνουμε από το trailer, δεν θα απογοητευτούμε:

    Αυτές πού ίσως λίγο απογοητευτούν είναι οι γυναίκες fans των Vikings, και του Ragnal / Travis Fimmel που απ’ ό,τι φαίνεται αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι του και να ξεφορτωθεί την εμβληματική σφιχτοπλεγμένη κοτσίδα του.

    Αλλά, εντάξει, ας μην γκρινίαζουν. Είναι βέβαιο ότι θα αποζημιωθούν για την απώλεια. Αν μη τι άλλο, το Vikings έχει τόσο μεγάλο στοκ τεστοστερόνης που φτάνει για όλες. Ακόμα και για τη Lagertha.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ