Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Καστοριά: Τέλος η καραντίνα μετά από 24 μέρες

    Καστοριά: Τέλος η καραντίνα μετά από 24 μέρες


    Μετά από 24 μέρες που ήταν σε καραντίνα, οι κάτοικοι της Μεσοποταμίας στην Καστοριά, σήμερα επιστρέφουν στην κανονικότητα.

    Από το πρωϊ στην Καστοριά, με το που τελείωσε η καραντίνα, ακούγονται και πάλι οι χαρούμενες φωνές παιδιών στις αυλές των σπιτιών, οι γεωργοκτηνοτρόφοι επιστρέφουν στις δουλειές τους, ορισμένα καταστήματα άνοιξαν, ενώ πολλοί από τους 3.000 κατοίκους, εφαρμόζοντας τα μέτρα μετακίνησης, επισκέφθηκαν την πόλη για ψωνίσουν και να διευθετήσουν υποθέσεις τους, σε εφορίες, τράπεζες, κ.α..

    «Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για την περιοχή μας, μετά απ΄όσα βιώσαμε τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, υπογραμμίζοντας ότι τα περιοριστικά μέτρα ήταν αυστηρά, αλλά έφεραν αποτέλεσμα, ενώ, απευθυνόμενος στους κατοίκους, συνέστησε υπομονή ως προς την σταδιακή επιστροφή στην πλήρη κανονικότητα. «Οι μεγάλες προκλήσεις είναι μπροστά μας» σημείωσε ο κ. Κορεντσίδης και κάλεσε τους πολίτες να κρατήσουν ψηλά, όπως και έκαναν το προηγούμενο διάστημα, «το στοιχείο της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης».

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ