Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Κινδυνεύει με πλήρη απώλεια ακοής ο τραγουδιστής των AC/DC

    AC DC

    Το θρυλικό συγκρότημα ανέβαλε τις δέκα εναπομείνασες συναυλίες της αμερικανικής περιοδείας του για το 2016 – Πέρυσι το ιδρυτικό μέλος της μπαντας, ο κιθαρίστας Malcolm Young διαγνώστηκε με άνοια

    Τις δέκα εναπομείνασες συναυλίες της αμερικανικής περιοδείας τους για το 2016 ανέβαλαν οι AC/DC, λόγω των προειδοποιήσεων των γιατρών ότι ο τραγουδιστής τους, Brian Johnson, κινδυνεύει με πλήρη απώλεια της δυνατότητας ακοής του.

    Παρόλο που η ακριβής πάθηση από την οποία πάσχει ο θρυλικός frontman του αυστραλιανού metal συγκροτήματος δεν έχει γίνει γνωστή, η μπάντα εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία υπογραμμίζει την κρισιμότητα της κατάστασής του.

    «Οι γιατροί συνέστησαν στον τραγουδιστή των AC/DC, Brian Johnson, να διακόψει άμεσα την περιοδεία του με το συγκρότημα, καθώς κινδυνεύει με ολοκληρωτική απώλεια της ακοής του», αναφέρει η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της μπάντας.

    [ad id=”6783″]

    Το μέλλον του Βρετανού ρόκερ με το συγκρότημα είναι τώρα αβέβαιο, καθώς οι AC/DC σκοπεύουν να φέρουν εις πέρας τις υπόλοιπες 10 συναυλίες του αμερικανικού σκέλους της παγκόσμιας περιοδείας τους Rock or Bust με guest τραγουδιστή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο πλήγμα που δέχονται οι βετεράνοι ρόκερς σε μικρό διάστημα, αφού πέρυσι αναγκάστηκαν να ξεκινήσουν περιοδεία χωρίς το ιδρυτικό μέλος τους, τον κιθαρίστα Malcolm Young, αφού ο 63χρονος διαγνώστηκε με άνοια.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ