Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Κλιπ του “Good Omens” παρουσιάζει τον Crowley και την δαιμονική Shax

    Το Amazon έδωσε στο φως της δημοσιότητας το νέο απόσπασμα από την δεύτερη σεζόν του “Good Omens”, που φέρει την συνάντηση του Crowley (David Tennant) με την Shax, μια δαίμονα που ενσαρκώνει η Miranda Richardson.

    Μέσω του κλιπ μαθαίνουμε ότι η Shax είναι η νέα αντιπρόσωπος της Κόλασης στο Λονδίνο. Συναντά τον Crowley σε ένα πάρκο και αφού συζητούν για το νόημα του Παράδεισου και της Κόλασης, των Αγγέλων και των Δαιμόνων, τον ενημερώνει ότι “κάτι τρέχει” στον Παράδεισο. Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

    Να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε ενσαρκώσει την Madame Tracy στην πρώτη σεζόν της σειράς.

    Η επίσημη σύνοψη για τη σεζόν λέει τα εξής: “Αρχικά βασισμένο στο παγκοσμίως best-seller μυθιστόρημα των Terry Pratchett και Neil Gaiman, το ‘Good Omens 2’ εξερευνά τις ιστορίες που πάνε πέρα από το πηγαίο υλικό και διαφωτίζουν την απερίγραπτη φιλία ανάμεσα στον Aziraphale (Michael Sheen), έναν ιδιότροπο άγγελο και έμπορο σπάνιων βιβλίων, και του δαίμονα Crowley (David Tennant) που ζει μέσα στο ρίσκο. Όντας στην Γη από την Αρχή και με την Αποκάλυψη να έχει ανατραπεί, το δίδυμο επιστρέφει στην χαλαρή ζωή ανάμεσα στους θνητούς του Σόχο στο Λονδίνο. Μέχρι που ο Αρχάγγελος Γαβρηίλ (Jon Hamm) εμφανίζεται αναπάντεχα στην πόρτα του βιβλιοπωλείου του Aziraphale, χωρίς αναμνήσεις για το ποιος είναι ή πως έφτασε εκεί. Ενώ ο Crowley είναι επιφυλακτικός όσον αφορά το γιατί ο αρχάγγελος πήγε στο βιβλιοπωλείο, ο Aziraphale είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο πίσω από την κατάσταση του Γαβρηίλ. Ωστόσο, το να κρύψουν τον αρχάγγελο από τον Παράδεισο και την Κόλαση διαταράσσει τις ζωές τους με απρόβλεπτους τρόπος. Για να λύσουν το μυστήριο και να σταματήσουν τον Παράδεισο και την Κόλαση στην πορεία, το δίδυμο θα χρειαστεί ένα θαύμα, θα πρέπει για ακόμα μια φορά να βασιστούν ο ένας στον άλλο”.

    Παράλληλα, κυκλοφόρησε και η νέα σφίσα, που μας υπενθυμίζει ότι η νέα σεζόν θα κάνει την πρεμιέρα της στις 28 Ιουλίου. Δείτε την παρακάτω:

    Κλιπ του "Good Omens" παρουσιάζει τον Crowley και την δαιμονική Shax

    Εκτός των Sheen, Tennant και Hamm, ηθοποιοί που επιστρέφουν είναι οι Doon Mackichan ως Αρχάγγελος Μιχαήλ, Gloria Obianyo ως Αρχάγγελος Ουριήλ, Maggie Service ως Maggie και Nina Sosanya ως Nina, ενώ νέα μέλη στο cast είναι οι Liz Carr ως Άγγελος Σαριέλ, Quelin Sepulveda ως Άγγελος Μουριέλ και Shelley Conn ως Δαίμονας Βελζεβούλ.

    Ο Neil Gaiman, που έχει υπογράψει συμφωνία με το Amazon Studios, επιστρέφει στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού και θα είναι showrunner με τον Douglas Mackinnon, ο οποίος θα αναλάβει και τα ηνία της σεζόν. Στην εκτελεστική παραγωγή θα δούμε και τους Rob Wilkins, John Finnemore και Josh Cole. Οι Finnemore, Gaiman, Cat Clarke, Jeremy Dyson και Andy Nyman έχουν αναλάβει και τη συγγραφή των σεναρίων.

    Ανυπομονείτε για τη νέα σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ