Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πρώτη κωμωδία του Amazon γίνεται η δεύτερη σεζόν του Good Omens

    Πρώτη κωμωδία του Amazon γίνεται η δεύτερη σεζόν του Good Omens

    H δεύτερη σεζόν του “Good Omens” έκανε το ντεμπούτο της στα τέλη του περασμένου μήνα και έγινε η κωμωδία με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης για το Amazon.

    Η ανακοίνωση έγινε μέσω του Instagram, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα ακριβή νούμερα, και πολλοί fans σχολίασαν τον όρο “κωμωδία”, καθώς το φινάλε – που τελείωσε με cliffhanger – ήταν αρκετά στενάχωρο. Προς το παρόν, δεν ξέρουμε αν θα ανανεωθεί για τρίτη σεζόν, μιας και λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, οι συζητήσεις δεν είναι εφικτές (μέσω ComicBook).

    Δείτε την δημοσίευση παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη για τη σεζόν λέει τα εξής: “Αρχικά βασισμένο στο παγκοσμίως best-seller μυθιστόρημα των Terry Pratchett και Neil Gaiman, το ‘Good Omens 2’ εξερευνά τις ιστορίες που πάνε πέρα από το πηγαίο υλικό και διαφωτίζουν την απερίγραπτη φιλία ανάμεσα στον Aziraphale (Michael Sheen), έναν ιδιότροπο άγγελο και έμπορο σπάνιων βιβλίων, και του δαίμονα Crowley (David Tennant) που ζει μέσα στο ρίσκο. Όντας στην Γη από την Αρχή και με την Αποκάλυψη να έχει ανατραπεί, το δίδυμο επιστρέφει στην χαλαρή ζωή ανάμεσα στους θνητούς του Σόχο στο Λονδίνο. Μέχρι που ο Αρχάγγελος Γαβρηίλ (Jon Hamm) εμφανίζεται αναπάντεχα στην πόρτα του βιβλιοπωλείου του Aziraphale, χωρίς αναμνήσεις για το ποιος είναι ή πως έφτασε εκεί. Ενώ ο Crowley είναι επιφυλακτικός όσον αφορά το γιατί ο αρχάγγελος πήγε στο βιβλιοπωλείο, ο Aziraphale είναι αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο πίσω από την κατάσταση του Γαβρηίλ. Ωστόσο, το να κρύψουν τον αρχάγγελο από τον Παράδεισο και την Κόλαση διαταράσσει τις ζωές τους με απρόβλεπτους τρόπος. Για να λύσουν το μυστήριο και να σταματήσουν τον Παράδεισο και την Κόλαση στην πορεία, το δίδυμο θα χρειαστεί ένα θαύμα, θα πρέπει για ακόμα μια φορά να βασιστούν ο ένας στον άλλο”.

    Εκτός των Sheen, Tennant και Hamm, ηθοποιοί που επέστρεψαν ήταν οι Doon Mackichan ως Αρχάγγελος Μιχαήλ, Gloria Obianyo ως Αρχάγγελος Ουριήλ, Maggie Service ως Maggie και Nina Sosanya ως Nina, ενώ νέα μέλη στο cast ήταν οι Liz Carr ως Άγγελος Σαριέλ, Quelin Sepulveda ως Άγγελος Μουριέλ, Shelley Conn ως Δαίμονας Βελζεβούλ και Miranda Richardson ως Shax.

    Ο Neil Gaiman, που έχει υπογράψει συμφωνία με το Amazon Studios, επέστρεψε στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού και είναι showrunner με τον Douglas Mackinnon, ο οποίος ανέλαβε και τα ηνία της σεζόν. Στην εκτελεστική παραγωγή είδαμε και τους Rob Wilkins, John Finnemore και Josh Cole. Οι Finnemore, Gaiman, Cat Clarke, Jeremy Dyson και Andy Nyman έχουν αναλάβει και τη συγγραφή των σεναρίων.

    Είδατε τη νέα σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ