Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Ο Κοκλώνης ετοιμάζει το «Fame Story» και «ψήνει» Βίσση και Βανδή για την κριτική επιτροπή

    Την τηλεοπτική συνύπαρξη της Aννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης το 2023, για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη.

    Συγκεκριμένα, ο αεικίνητος τηλεοπτικός δημιουργός εξετάζει την επιστροφή του «Fame Story» στη μικρή οθόνη. Ως γνωστόν, η εταιρία του τηλεοπτικού παραγωγού Barking Well Media κατέχει τα δικαιώματα του μουσικού ριάλιτι, που μεταδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στον ΑΝΤ1 την προηγούμενη δεκαετία.

    desp1navandi 288081705 1003018147078141 2826195884106713377 n

    Το «Fame Story», αν και επανήλθε τηλεοπτικά πριν από λίγο καιρό, μέσω του Σκάι, ως «House of Fame», δεν είχε μεγάλη επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης έχει στα σκαριά μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στη μιντιακή αγορά, ο τηλεοπτικός παραγωγός σχεδιάζει τη συνύπαρξη των δύο σταρ του ελληνικού πενταγράμμου Δέσποινας Βανδή και Αννας Βίσση στην κριτική επιτροπή του σόου.

    vissi

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοκλώνης, στο πλαίσιο του εορταστικού «Just the 2 of us» στο Open, είχε ενώσει τις δύο τραγουδίστριες σε μία στιγμή που «τρέλανε» το τηλεοπτικό κοινό, το 2020. Η κριτική επιτροπή του show θα συμπληρωθεί από άλλα δύο άτομα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει βρεθεί το κανάλι που θα φιλοξενήσει τον νέο κύκλο του «Fame Story».

    Δέσποινα Βανδή - Άννα Βίσση
    Εν τω μεταξύ, μπορεί ο διαγωνισμός τραγουδιού «J2US» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη να ολοκληρώθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά οι υπεύθυνοι του προγράμματος του Alpha και ο παρουσιαστής – παραγωγός βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο.

    vandi vissi

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, μέχρι στιγμής γίνονται σε θετικό κλίμα και οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα. Επειτα, θα αρχίσουν με γοργό ρυθμό οι απαραίτητες προετοιμασίες, καθώς η πρεμιέρα τοποθετείται για τον ερχόμενο Μάρτιο.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ