Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Μάθαμε πότε θα επιστρέψει ο Daryl Dixon με το spin-off του “The Walking Dead”

    Μάθαμε πότε θα επιστρέψει ο Daryl Dixon με το spin-off του "The Walking Dead"

    Ημερομηνία πρεμιέρας ανακοίνωσε το spin-off του “The Walking Dead”, που θα επικεντρώνεται στον Daryl Dixon.

    Σύμφωνα με το AMC, η σειρά θα προβάλλει το πρώτο από τα έξι της επεισόδια στις 10 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, δημοσιεύτηκε και μια σειρά από νέες φωτογραφίες, οι οποίες αν και δεν αποκαλύπτουν πολλά, παρουσιάζουν τον Daryl να έρχεται αντιμέτωπος με ζόμπι, εκρήξεις και να χρησιμοποιεί την αγαπημένη του βαλλίστρα. Δείτε τις παρακάτω:

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Ο εξουθενωμένος Daryl Dixon (Norman Reedus) βρίσκεται ξαφνικά σε μία ακτή στη Γαλλία, προσπαθώντας να καταλάβει το πώς και γιατί έφτασε εκεί. Αυτό που γνωρίζει, ωστόσο, είναι ότι ο κύριος στόχος του είναι να επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το έργο αποδεικνύεται δύσκολο, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ηγέτες ενός αυταρχικού κινήματος στο Παρίσι, αλλά και νέες παραλλαγές των ζόμπι. Στη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Daryl θα ανακαλύψει ότι η ακλόνητη επιθυμία του να επιστρέψει στο σπίτι του περιπλέκεται με τις νέες συνδέσεις που δημιουργεί και με την ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας που του προσφέρουν αυτές οι νέες σχέσεις”.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Angela Kang και Scott M. Gimple, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Reedus, David Zabel, Greg Nicotero, Brian Bockrath και Daniel Percival. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Clémence Poésy ως Isabelle, Adam Nagaitis ως Quinn, Anne Charrier ως Genet, Laika Blanc Francard ως Sylvie, Eriq Ebouaney ως Fallou, Romain Levi ως Codron και Louis Puech Scigliuzzi ως Laurent.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο Daryl ήταν μια αποκλειστική δημιουργία των Frank Darabont, Charles H. Eglee και Jack LoGiudice για την τηλεοπτική σειρά και έγινε γρήγορα πολύ αγαπητός στους fans.

    Η σειρά είχε ανακοινωθεί από το 2020 και, αρχικά, θα πρωταγωνιστούσε και η Melissa McBride ως Carol, αλλά η ηθοποιός αποφάσισε να την αφήσει, λόγω του ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Ευρώπη για τα γυρίσματα.

    Στη χώρα μας, η σειρά θα προβάλλεται από το CosmoteTV. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ