Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Mayor of Kingstown: Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η season

    Η Paramount+ ανακοίνωσε την ότι το αστυνομικό δράμα θα επιστρέψει για την 3η season την Κυριακή, 2 Ιουνίου. Μάλιστα η streaming υπηρεσία επίσης κυκλοφόρησε ένα teaser trailer διάρκειας 30 δευτερολέπτων για τα επερχόμενα επεισόδια, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παραπάνω.

    Η επιστροφή του Mayor of Kingstown θα έρθει περίπου 18 μήνες μετά τον κρίσιμο τραυματισμό του αστέρα Renner σε ένα ατύχημα με εκχιονιστικό στην ιδιοκτησία του στο Lake Tahoe. Την εποχή εκείνη, ο Renner υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τραυματισμό του θώρακα και ορθοπεδικούς τραυματισμούς, και παρέμεινε στο νοσοκομείο για 16 ημέρες ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του στο Instagram ότι είχε σπάσει περισσότερα από 30 κόκαλα.


    Mayor of Kingstown: Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η season

    Κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάτικης εκπομπής του CNN τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Renner είπε στους Anderson Cooper και Andy Cohen ότι προετοιμαζόταν να επιστρέψει στα γυρίσματα του Mayor of Kingstown, λέγοντας: “Νομίζω ότι είμαι έτοιμος, νομίζω ότι είμαι αρκετά δυνατός. Θα δούμε… Πάω πραγματικά πίσω σε μια εβδομάδα. Αλλά θα κάνω το καλύτερό μου, θα προσπαθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.”

    Mayor of Kingstown: Πρώτο teaser και ημερομηνία πρεμιέρας για την 3η season

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ