Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Με μαυρισμένο μάτι έφυγε η Bella Ramsey από τα γυρίσματα του “The Last of Us”

    Με μαυρισμένο μάτι έφυγε η Bella Ramsey από τα γυρίσματα του "The Last of Us"

    Το πέμπτο επεισόδιο του “The Last of Us” ήταν αναμφίβολα το πιο φιλόδοξο μέχρι σήμερα, πηγαίνοντας την δράση στο Κάνσας και ακολουθώντας τους Joel (Pedro Pascal) και Ellie (Bella Ramsey) καθώς διαφεύγουν τους μολυσμένους.

    Οι σκηνές μάχης αποδείχτηκαν τόσο έντονες που τα γυρίσματα χάρισαν στην Ramsey “πολλές μελανιές” και “ένα πραγματικό μαύρο μάτι”.

    “Σε ένα σημείο [ένας ηθοποιός που έκανε τον Clicker] χτυπιόταν ενώ πέθαινε…κατά την διάρκεια της λήψης ο καημένος με χτύπησε στο μάτι…παραλίγο να σταματήσω το γύρισμα, αλλά δεν το έκανε”, είπε η Ramsey σε συνέντευξή της για το IGN Fan Fest 2023.

    Στο επεισόδιο, οι Joel και Ellie βρίσκονται εν μέσω ενός ανθρωποκυνηγητού που περιλαμβάνει τον Henry και τον μικρότερο αδερφό του, Sam, καθώς διαφεύγουν μιας επαναστατικής ομάδας που πρόσφατα κυριάρχησε στην πόλη.

    Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις εβδομάδες στο Κάλγκαρι, και η πλειοψηφία τους έγινε την νύχτα. Η Ramsey ήταν “χρονολογικά εξουθενωμένη” και τα περιγράφει “απίστευτα αγχώδη με έναν καταπληκτικό τρόπο”. Στο τέλος, ακόμα και εν μέσω της κούρασης και τους μαυρισμένου ματιού, οι αναμνήσεις της είναι πολύ τρυφερές.

    “Ήμουν πολύ περήφανη γι’αυτό”, είπε. “Πέρασα υπέροχα”.

    ‘Τίποτα δεν ήταν υπολογισμένο’

    Οι Pascal και Ramsey πρωταγωνιστούν στην μεταφορά του διάσημου μεταποκαλυπτικού βιντεοπαιχνιδιού του PlayStation στο HBO, που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία από το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο. Το πέμπτο επεισόδιο είναι το μέσο της πρώτης σεζόν που καλύπτει το πρώτο παιχνίδι.

    Στην σειρά, ο Joel του Pascal είναι πατρική φιγούρα για την Ellie της Ramsey, και την προστατεύει καθώς πάνε στο Γουαϊόμινγκ. Η χημεία τους είναι ορατή τόσο στην σειρά, όσο και στην συνέντευξη καθώς οι δυο τους αστειεύονται για τα άλογα, αν ο Pascal θα ζούσε στην αποκάλυψη (Pascal: “Δεν θα ζούσα”) και άλλα πρακτικά αστεία.

    Ενθυμούμενος μια σκηνή όπου η ομάδα φεύγει από την ζώνη καραντίνας μέσω ενός σκοτεινού τούνελ, ο Pascal αποκάλυψε το πως κατάφερε να “κατατρομάξει” την Ramsey.

    “Τίποτα δεν ήταν υπολογισμένο, ήταν πολύ αυθόρμητο”, θυμάται ο Pascal. “Αλλά μια φορά κατατρόμαξα την Bella…έκαναν σαν μικρά παιδιά στο πλατό, ενώ ξέφευγαν το QZ και ήταν τόσο τρομαγμένοι και έπρεπε να περάσουν αυτό το σκοτεινό τούνελ…βασικά ήταν εκεί και έλεγαν, ‘Είναι τόσο τρομακτικό’. Και πήρα την ευκαιρία να τους κατατρομάξω”, είπε ο ηθοποιός, μιμούμενος την κραυγή που έβγαλε η Ramsey από την τρομάρα της. “Δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενος σε όλη μου την ζωή”.

    ‘Παίζεις κιθάρα’

    Και ενώ αναμένουμε τέσσερα ακόμα επεισόδια – και μια δεύτερη σεζόν που έχει ήδη επιβεβαιωθεί – υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να αποκαλυφθούν για τους χαρακτήρες. Η μάς προϊδέασε για ένα συγκεκριμένο στοιχείο, όταν μίλησε για την οντισιόν που πέρασε για να πάρει τον ρόλο.

    “Έκανα μια κίνηση όπου βάζω το λάπτοπ μου σε ένα μέρος όπου κρέμεται η κιθάρα μου στο βάθος. Έτσι για να ξέρουν”, είπε η Ramsey, “και ο [Neil Druckmann] την έδειξε στο Zoom και είπε, ‘Παίζεις κιθάρα’. Και είπα, ‘Ίσως λίγο'”.

    Η κιθάρα, φυσικά, είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της Ellie. Αλλά ακόμα και αν η Ramsey δεν ήξερε να παίζει, πιστεύει ότι ο Druckmann και η υπόλοιπη ομάδα θα έβρισκαν μια λύση.

    “Είναι τόσο έξυπνοι με το τι μπορούν να κάνουν αυτές τις μέρες που πιθανότατα μπορούσαν αν σχεδιάζουν τα δάκτυλά μου να παίζουν κιθάρα, οπότε δεν νομίζω ότι έκανε και μεγάλη διαφορά”, είπε. Σταμάτησε, χαμογέλασε και πρόσθεσε, “Βασικά, [η κιθάρα] είναι πιθανόν ο μόνος λόγος που πήρα την δουλειά, τώρα που το σκέφτομαι”.

    Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο παραπάνω για να δούμε την Ellie να παίζει κιθάρα. Στο μεταξύ, η Ramsey λέει ότι υπάρχουν πολλά για τα οποία μπορούμε να ανυπομονούμε στο δεύτερο μισό της πρώτης σεζόν, όπως η πιο έντονη σκηνή μέχρι σήμερα.

    “Μερικές σκηνές έντονης σωματικότητας και συναισθήματος”, είπε η Ramsey, χαμογελώντας. “Σίγουρα θα το διασκεδάσετε”.

    Το έκτο επεισόδιο θα κάνει την εμφάνισή του στις 19 Φεβρουαρίου. Στην χώρα μας το “The Last of Us” είναι διαθέσιμο μέσω του Vodafone TV.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ