Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    ‘Μεγάλο μέρος’ της δεύτερης σεζόν θα είναι ο Victor Timely στο “Loki”

    Ο εκτελεστικός παραγωγός του “Loki”, Kevin Wright, επιβεβαίωσε ότι η νέα εκδοχή του Kang, Victor Timely, θα ενσωματωθεί στην ιστορία της δεύτερης σεζόν και θα γίνει “μεγάλο μέρος της σειράς”.

    Η εν λόγω εκδοχή έκανε την εμφάνισή της στην σκηνή μετά τους τίτλους τέλους του “Ant-Man and the Wasp: Quantumania”, όπου είδαμε τον ομότιτλο Θεό της Σκανδαλιάς του Tom Hiddleston και τον Mobius του Owen Wilson στην Βικτοριανή εποχή να παρακολουθούν τον Timely την ώρα που μιλά για το πέπλο του χωροχρόνου. Τα trailers της σειράς αποκάλυψαν νέα πλάνα από την επιστροφή του χαρακτήρα και ο Wright επιβεβαίωσε στο EW ότι ο Timely θα είναι παρόν σε αρκετά από τα νέα επεισόδια.

    “O Victor Timely είναι κάποιος για τον οποίο είμαστε πολύ, πολύ ενθουσιασμένοι”, είπε. “Όταν βλέπεις τον Kang, έχει ένα πολύ αστείο κωμικό υπόβαθρο. Έχει όλες αυτές τις εκδοχές. Ο Timely ήταν κάποιος που πάντα θέλαμε να βάλουμε στο ‘Loki’. Και πιστεύω ότι είμαστε ενθουσιασμένοι για το πως θα ενσωματωθεί στην σεζόν. Είναι μεγάλο μέρος της σειράς”.

    Γενικά μια αβεβαιότητα γύρω από τον χαρακτήρα υπήρχε. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Jonathan Majors (ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Kang) έρχεται αντιμέτωπος με κατηγορίες περί βιαιοπραγίας εις βάρος μιας 30χρονης γυναίκας. Η δίκη ήταν να γίνει στις αρχές Αυγούστου, αλλά πλέον έχει αναβληθεί. Ως αποτέλεσμα ο ρόλος και η θέση του στο MCU έχει γίνει πιο αμφιλεγόμενος και περίπλοκος για το στούντιο, κάτι που σας αναλύουμε καλύτερα εδώ.

    Ο νέος κύκλος επεισοδίων θα φέρει έξι επεισόδια και θα κάνει την πρεμιέρα του στις 6 Οκτωβρίου στο Disney+, στο οποίο αυτήν την περίοδο τρέχει μια ειδική προσφορά για 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες. Διαβάστε τί δουλειά κάνει ο OB, γιατί η Sylvie δουλεύει στα McDonald’s και όλους τους νεκρούς χαρακτήρες από τις ταινίες της Marvel.

    'Μεγάλο μέρος' της δεύτερης σεζόν θα είναι ο Victor Timely στο "Loki"

    Disney+ με με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. H προσφορά ισχύει έως 20/09/2023.

    1,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ