Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Μιούζικαλ φαίνεται πως είναι το “Agatha: Coven of Chaos”

    Μιούζικαλ φαίνεται πως είναι το "Agatha: Coven of Chaos"

    Μουσικοχορευτικές ερμηνείες φαίνεται πως θα έχει το “Agatha: Coven of Chaos” των Marvel και Disney+ καθώς οι Robert Lopez και Kristen Anderson-Lopez γράφουν νέα τραγούδια για την σειρά.

    Τα νέα έγιναν γνωστά μέσω της Lilia Calderu, η οποία έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter. Σύμφωνα με αυτήν, η χαρακτήρας που θα ενσαρκώνει θα είναι “μια μάγισσα από την Σικελία 450 ετών” που ανήκει σε μια σύναξη με πάθος για τις μιούζικαλ ερμηνείες.

    “Η κύρια τραγουδίστριά μας είναι η Kathryn Hahn”, είπε. “Εγώ τραγουδάω δεύτερη φωνή και τα τραγούδια έχουν γραφτεί από τους Kristen και Bobby Lopez. Είπα, ‘Ακούστε δεν εναρμονίζομαι. Πάντα ήμουν σοπράνο. Πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή. Αλλά έχει πολύ πλάκα. Δεν υπάρχει CGI. Ό,τι βλέπω στην σειρά είναι τέχνη”.

    Οι συνθέτες βρίσκονταν πίσω από τα sitcom θεματικά τραγούδια του “WandaVision”, καθώς και του “Agatha All Along” που έγινε άμεσα αγαπητό και βραβεύτηκε με Emmy.

    Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Kathryn Hahn. Μεταξύ των νέων εισαγωγών είναι και αυτές των Aubrey Plaza και Joe Locke σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους, ενώ η Elizabeth Olsen αποκάλυψε πρόσφατα ότι μπορεί να επαναλάβει τον ρόλο της Wanda Maximoff σε αυτήν. Άλλωστε, το μέλλον της χαρακτήρα στα κόμικς είναι πλούσιο και δεν τελειώνει τόσο εύκολα όσο παρουσιάστηκε στο “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (2022).

    Παράλληλα, ενδέχεται να δούμε τον Sacha Baron Cohen στον ρόλο του Mephisto. Οι φήμες για την εισαγωγή του ηθοποιού σε αυτόν τον ρόλο ξεκίνησαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, με πολλούς να λένε ότι θα τον δούμε στο “Ironheart”, ή σε κάποιο δικό του special. Μέρος της ιστορίας του συνδέεται και με την Scarlet Witch, η οποία στα κόμικς παίρνει κομμάτι της ψυχής του δαίμονα για να δημιουργήσει τα παιδιά της, Tommy και Billy, και όταν το μαθαίνει αυτός τα σκοτώνει. Η εμφάνιση του χαρακτήρα προϊδεάστηκε στο “WandaVision” και στο “Loki”.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ