Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές

    Netflix Greece: Νέες Ταινίες και Σειρές

    Ένας ήσυχος Σεπτέμβριος μας υποδέχεται στο Netflix Greece με όχι τεράστιες κυκλοφορίες, αλλά σίγουρα 1-2 τίτλους που θα μας απασχολήσουν λίγο πριν το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου που αναμένεται να φέρει αρκετές σημαντικές ταινίες και projects.

    Όπως και να ‘χει, έχουμε παρέα μας την τελευταία σεζόν του επιτυχημένου “Sex Education” και νέο “Castlevania”!

    Disenchantment Part 5 // Απογοήτευση (1 Σεπτ.) – Σειρά

    Όλα τελειώνουν εδώ. Νέοι και μεγαλύτεροι μπελάδες περιμένουν τη ζόρικη βασίλισσα Bean που πίνει πολύ, το δυναμικό ξωτικό και φιλαράκι της, Elfo, και τον προσωπικό της δαίμονα Luci σε μια επική μάχη για την Ονειροχώρα, στο πέμπτο και τελευταίο μέρος της κωμικής σειράς φαντασίας του Matt Groening.

    Για να σώσει την Ονειροχώρα από την πονηρή κυριαρχία της βασίλισσας Dagmar, η πριγκίπισσα Bean πρέπει να νικήσει τη μητέρα της και να ξεφύγει από μια προφητεία που προμηνύει ότι θα σκοτώσει κάποιον που αγαπά. Το ρίσκο είναι μεγαλύτερο από ποτέ καθώς οι ήρωές μας αντιμετωπίζουν τον Σατανά, ένα ακέφαλο πτώμα, έναν σατανικό επιστήμονα και το πιο τρομακτικό από όλα – το αληθινό τους πεπρωμένο.


    Dear Child // Καλό μου Παιδί (7 Σεπτ.) – Νέα Μίνι Σειρά

    Η Lena ζει σε πλήρη απομόνωση σε ένα εξαιρετικά ασφαλές σπίτι με δύο παιδιά, τη Hannah και τον Jonathan. Τρώνε το φαγητό τους, πηγαίνουν στην τουαλέτα και κοιμούνται σε συγκεκριμένες ώρες. Όταν μπαίνει εκείνος στο δωμάτιο, στέκονται στη σειρά για να δείξουν τα χέρια τους. Κάνουν ό,τι λέει. Μέχρι που η νεαρή κοπέλα καταφέρνει να δραπετεύσει. Μετά από ένα σχεδόν θανατηφόρο τροχαίο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, συνοδευόμενη από τη Hannah. Το DEAR CHILD ξεκινά εκεί που τελειώνουν τα παραδοσιακά θρίλερ: με τη λύτρωση. Όμως η πραγματική έκταση αυτού του εφιάλτη αποκαλύπτεται με τον ερχομό των γονιών της Lena στο νοσοκομείο το ίδιο βράδυ. Αναζητούν απεγνωσμένα την εξαφανισμένη κόρη τους εδώ και σχεδόν 13 χρόνια…

    Το DEAR CHILD είναι μια μίνι σειρά που βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Romy Hausman.


    Once Upon a Crime // Μια Φορά κι έναν Καιρό Έγινε ένα Έγκλημα (14 Σεπτ.) – Ταινία

    Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Κοκκινοσκουφίτσας η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο της ντετέκτιβ για να εξιχνιάσει τη συναρπαστική υπόθεση της “Σταχτοπούτας”. Πρόκειται για μια τολμηρή και ευρηματική ιστορία, με την Κοκκινοσκουφίτσα να αναλαμβάνει τον ρόλο της θαρραλέας πρωταγωνίστριας σε μια αποστολή να αποκαλύψει τον ένοχο ενός εγκλήματος με φόντο τον μαγικό κόσμο ενός αγαπημένου παραμυθιού.


    Sex Education Season 4 // Σεξουαλική Αγωγή (21 Σεπτ.) – Σειρά

    Μετά το κλείσιμο του Λυκείου Moordale, ο O Otis και ο Eric αντιμετωπίζουν τώρα μια νέα πρόκληση – την πρώτη τους μέρα στο Κολέγιο Cavendish. Ο Otis είναι αγχωμένος για τη δημιουργία της νέας του κλινικής, ενώ ο Eric εύχεται να μην την πατήσουν ξανά. Αλλά το Cavendish είναι ένα πολιτισμικό σοκ για όλους τους μαθητές του Moordale – νόμιζαν ότι ήταν προοδευτικοί, αλλά αυτό το νέο κολέγιο είναι σε άλλο επίπεδο. Κάνουν κάθε μέρα γιόγκα στον κοινόχρηστο κήπο, έχουν έντονη πρακτική βιωσιμότητας και μια ομάδα παιδιών που είναι δημοφιλείς επειδή είναι… ευγενικοί! Η Viv είναι εντελώς απογοητευμένη από τη μη ανταγωνιστική προσέγγιση του κολεγίου ενώ ο Jackson εξακολουθεί να προσπαθεί να ξεπεράσει την Cal. Η Aimee δοκιμάζει κάτι καινούργιο ξεκινώντας καλλιτεχνικές σπουδές και ο Adam αναρωτιέται αν του ταιριάζει η γενική εκπαίδευση. Στις ΗΠΑ, η Maeve ζει το όνειρο στο διάσημο Πανεπιστήμιο Wallace, παρακολουθώντας μαθήματα από τον καλτ συγγραφέα Thomas Molloy. Ο Otis την κυνηγάει, ενώ πρέπει να προσαρμοστεί να μην είναι το μόνο παιδί στο σπίτι ή ο μοναδικός θεραπευτής στην πανεπιστημιούπολη…


    Castlevania: Nocturne (28 Σεπτ.) – Νέα Σειρά

    Γαλλία, 1792. Το απόγειο της Γαλλικής Επανάστασης. Σε ένα απομακρυσμένο μέρος της δυτικής Γαλλίας, η αντεπαναστατική αριστοκρατία έχει συμμαχήσει με έναν τρομακτικό Μεσσία των Βαμπίρ, ο οποίος υπόσχεται να “φάει τον ήλιο” και να απελευθερώσει μια στρατιά από βρικόλακες και πλάσματα της νύχτας, για να συντρίψει την επανάσταση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα. Η Annette, μια μάγισσα από την Καραϊβική, αναζητά τον Richter Belmont, τον τελευταίο απόγονο της οικογένειας των κυνηγών βαμπίρ, για να ηγηθεί της αντίστασης.


    Nowhere (29 Σεπτ.) – Ταινία

    Η Mia (Anna Castillo) είναι μια έγκυος γυναίκα που, μαζί με τον άντρα της, διαφεύγει από μια χώρα με απολυταρχικό καθεστώς κρυμμένη σε ένα θαλάσσιο κοντέινερ. Αφού χωρίζονται βίαια, πρέπει να παλέψει για την επιβίωσή της όταν μια σφοδρή καταιγίδα τη ρίχνει στη θάλασσα. Μόνη και χαμένη στη μέση του ωκεανού, η Mia θα πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα για να σώσει τη ζωή της κόρης της και να ξανασυναντηθεί με τον σύντροφό της.

    Επίσης κυκλοφορούν:

    • Top Boy Sn.3 (Σειρά) – 07/09
    • Virgin River Sn.5 (Σειρά) – 07/09
    • A Time Called You (Νέα Σειρά) – 08/09
    • Encounter (Σειρα Ντοκιμαντερ) – 27/09

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ