Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Ντεμπούτο με teaser trailer αποκαλύπτει ο “Florida Man” του Netflix

    Ντεμπούτο με teaser trailer αποκαλύπτει ο "Florida Man" του Netflix

    Το Netflix αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας της νέας του μίνι-σειράς, “Florida Man”, μέσω ενός teaser trailer.

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Donald Todd, που είναι επιπλέον εκτελεστικός παραγωγός με τους Jason Bateman, Michael Costigan και Miguel Arteta. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Édgar Ramírez ως Mike Valentine, Anthony LaPaglia ως Sonny Valentine, Abbey Lee ως Delly West, Otmara Marrero ως Patsy, Lex Scott Davis ως Iris, Emory Cohen ως Moss Yankov, Isaiah Johnson ως Benny και Clark Gregg ως Sheriff Ketcher.

    Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Όταν ένας ζορισμένος πρώην αστυνομικός (Édgar Ramírez) αναγκάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, τη Φλόριντα, για να βρει την κοπέλα ενός μαφιόζου από τη Φιλαδέλφεια, η οποία το έχει σκάσει, η φαινομενικά εύκολη υπόθεση τον οδηγεί τελικά σε θαμμένα οικογενειακά μυστικά και σε μια μάταιη προσπάθεια να κάνει το σωστό σε ένα μέρος με τόσο πολλή αδικία”.

    Δείτε το teaser παρακάτω:

    Το “Florida Man” θα αποτελείται από επτά επεισόδια, με το ντεμπούτο του να έχει οριστεί για τις 13 Απριλίου. Πως σας φαίνεται η μίνι-σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.

    Υ.Γ.: Ο όρος “Florida Man” έγινε meme το 2013 στο ίντερνετ και αναφέρονταν σε άνδρες που έμπλεκαν σε παράλογες, μανιακές ή αλόγιστες πράξεις στην εν λόγω πολιτεία των ΗΠΑ. Το meme ξεκίνησε από το Twitter και το @_FloridaMan, όπου ο κόσμος δημοσίευε διάφορα άρθρα που έφεραν αυτήν την φράση, όπως “Florida man run over by van after dog pushes accelerator” ή “Police arrest Florida man for drunken joy ride on motorized scooter at Walmart”. Λόγω του τρόπου που γράφονται οι τίτλοι στα αγγλικά και το γεγονός ότι ο λογαριασμός στο Twitter αναφερόταν στον άνθρωπο ως “Ο χειρότερος υπερήρωας του κόσμου”, περνούσε η ιδέα ότι υπήρχε μόνο ένας υπαίτιος για όλα αυτά τα γεγονότα που περιγράφονταν στις ειδήσεις και όχι πολλοί διαφορετικοί άνδρες κάτοικοι της Φλόριντα. Επιπλέον, ο όγκος τέτοιου τύπου άρθρων τείνει να είναι μεγαλύτερος από άλλες πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς νόμοι που έχουν περαστεί εκεί κάνουν πιο εύκολη την πρόσβαση των δημοσιογράφων στις αναφορές σύλληψης της αστυνομίας.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ