Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Λευτέρης Ελευθερίου θα παρουσιάζει το «Μεγάλο Παζάρι» στο Open

    Mε τον Λευτέρη Ελευθερίου, όπως όλα δείχνουν, σε ρόλο οικοδεσπότη θα επανέλθει ξανά στη μικρή οθόνη το «Μεγάλο Παζάρι», το οποίο παρουσίαζε για πολλά χρόνια ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το θρυλικό παιχνίδι να «σκάει» στη συχνότητα του Open!

    Μετά την επιτυχημένη επαναφορά αρκετών τηλεπαιχνιδιών στο γυαλί από τη δεκαετία του 1990, έρχεται ακόμη ένα! Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, τώρα και με την έλευση του Γιάννη Λάτσιου στη θέση του προέδρου του Δ.Σ., έχει πολλές ιδέες για αναβάθμιση του ψυχαγωγικού προγράμματός του.

    Το «Μεγάλο Παζάρι», που μας σύστησε για πρώτη φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το 1991 έως το 1994 στο παλιό Mega, επανήλθε το 2017 στον Σκάι με τίτλο «Κάνε Παζάρι», με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και για σύντομο χρονικό διάστημα, αφού δεν έπεισε τους τηλεθεατές και οι «πτήσεις» τηλεθέασης ήταν χαμηλές.

    Τώρα, το Open ετοιμάζεται να φέρει εκ νέου στο προσκήνιο το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι με τον κύριο Ζονγκ, τις κρυμμένες κουρτίνες και τα πολλά δώρα!

    Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που θέλουν για την παρουσίαση είναι ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου, που έχει ξεχωρίσει με τις δύο τελευταίες του συμμετοχές στο μουσικό σόου μεταμορφώσεων του ΑΝΤ1 «Υour face sounds familiar», αλλά και με τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο του στην κομεντί «Daddy cool» του ΑΝΤ1!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ