Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Σωκράτης Βατάλης σε χωριά του Δήμου Κοζάνης: «Στήριξη ανθρώπων της υπαίθρου και ζωντανών τοπικών κοινωνιών»

    Σε χωριά του Δήμου Κοζάνης περιόδευσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Σωκράτης Βατάλης, συναντώντας κατοίκους σε Λευκόβρυση, Λευκοπηγή, Πρωτοχώρι, Αγία Παρασκευή, Άργιλο και Νέο Κλείτο.

    Στα πλαίσια της επαφής του με τον κόσμο άκουσε τους πολίτες να περιγράφουν τα προβλήματα της καθημερινότητας, ζητώντας στήριξη ώστε να συνεχίσουν να μένουν στον τόπο τους και να κρατάνε ζωντανές τις τοπικές κοινωνίες.

    «Η στήριξη της υπαίθρου και ειδικά ζωντανών χωριών που βρίσκονται κοντά στο κέντρο του Δήμου, αποτελεί προϋπόθεση για την αναπτυξιακή πορεία της Κοζάνης και ολόκληρης της περιοχής. Δεν μπορούμε να αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα τις κοινωνίες που επιμένουν να ζουν, να εργάζονται και να δημιουργούν στον τόπο τους», τόνισε ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η συγκίνηση ήταν ιδιαίτερη στην επίσκεψη στον Νέο Κλείτο, χωριό στο οποίο ο Σωκράτης Βατάλης εργάστηκε ως επιβλέπων μηχανικός κατά τη διάρκεια μετεγκατάστασης του χωριού και είχε μια άψογη συνεργασία με όλους τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς.

    Ο Σωκράτης Βατάλης σε χωριά του Δήμου Κοζάνης: «Στήριξη ανθρώπων της υπαίθρου και ζωντανών τοπικών κοινωνιών» Ο Σωκράτης Βατάλης σε χωριά του Δήμου Κοζάνης: «Στήριξη ανθρώπων της υπαίθρου και ζωντανών τοπικών κοινωνιών»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ