Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Ο Spider-Man Noir ζωντανεύει με live-action σειρά στο Amazon

    Ο Spider-Man Noir ζωντανεύει με live-action σειρά στο Amazon

    Το IGN επιβεβαίωσε ότι το Amazon ετοιμάζει μια νέα live-action σειρά που θα ακολουθεί τον Spider-Man Noir.

    Σύμφωνα με το Variety, το project θα περιστρέφεται γύρω από `τον υπερήρωα στην Νέα Υόρκη του 1930 κατά την Διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και θα τοποθετείται στο δικό του σύμπαν και όχι στο MCU. Δεν θα ακολουθεί τον Peter Parker και θα φτάσει από τους Phil Lord, Christopher Miller και Orien Uziel, οι οποίοι θα είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί.

    Στα κόμικς, ο Spider-Man Noir είναι ο Peter Parker. Δημιουργήθηκε από τους David Hine, Fabrice Sapolsky, Carmine Di Giandomenico και Marko Djurdjevic και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2009 με την ομότιτλη μίνι-σειρά που αποτελούνταν από τέσσερα τεύχη. Η ιστορία του είναι πιο σκοτεινή και όχι μόνο επειδή φέρει το όνομα Noir, που σημαίνει μαύρο στα γαλλικά. Τοποθετείται στην Earth-90214 όπου δαγκώνεται από μια δηλητηριώδη αράχνη που βρίσκεται σε ένα αγαλματίδιο μιας θεότητας. Πέφτει αναίσθητος, τον επισκέπτεται η εν λόγω θεότητα, η οποία του τάζει δύναμη και ξυπνάει μέσα σε ένα κουκούλι. Όταν αναδύεται από αυτό διαπιστώνει ότι έχει πλέον υπερδυνάμεις, τις οποίες και χρησιμοποιεί για να τα βάλει με τον υπόκοσμο της πόλης, εν μέρη ζητώντας εκδίκηση για τον θάνατο του θείου του, Ben Parker, και του μέντορά του, Ben Urich, από τον γκάνγκστερ Norman Osborn. Μετέπειτα εχθροί του είναι οι Γερμανοί Ναζί, με τους οποίους πολεμά πολύ πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σε αντίθεση με τον Peter Parker που ξέρουμε και αγαπάμε, αυτός τείνει να χρησιμοποιεί περισσότερη βία, για την οποία μετανιώνει αργότερα.

    Εκτός των κόμικς, ο χαρακτήρας έχει κάνει την εμφάνισή του στο βιντεοπαιχνίδι “Spider-Man: Shattered Dimensions” (2010), στην σειρά κινουμένων σχεδίων “Ultimate Spider-Man” (2015-16) και στο “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018), όπου ο Nicolas Cage δάνειζε την φωνή του.

    Αυτός δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας του σύμπαντος που αναμένεται να κάνει την live-action εμφάνισή του στο Amazon, καθώς πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι και η Silk πρόκειται να αποστήσει την δική της σειρά, επίσης από τους Lord και Miller. Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τα projects ακόμα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ