Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    O Tom Holland αντέχει τις κακές κριτικές του “The Crowded Room” επειδή είναι fan της Τότεναμ

    O Tom Holland αντέχει τις κακές κριτικές του "The Crowded Room" επειδή είναι fan της Τότεναμ

    Ο Tom Holland αναγνωρίζει πλήρως ότι το “The Crowded Room” έχει πάρει κακές κριτικές και αποκαλύπτει ότι ο λόγος που δεν τον έχει πάρει από κάτω είναι επειδή είναι fan της Τότεναμ.

    Μιλώντας στο Unilad, ο ηθοποιός εξήγησε ότι ως fan της συγκεκριμένης ομάδας ποδοσφαίρου έχει μάθει να αντέχει όλα τα χτυπήματα της μοίρας, που λέει ο λόγος.

    “Νομίζω ότι το να είσαι στο ‘The Crowded Room’ είναι σαν να είσαι fan της Τότεναμ”, είπε. “Μου έχει μάθει αντοχή. Η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει ποτέ της τίποτα και το να τους υποστηρίζεις είναι πολύ δύσκολο”.

    “Δεν είναι κρυφό το ότι η σειρά μου έχει πάρει φρικτές κριτικές”, συνέχισε. “Αλλά είμαι εδώ απόψε για να προωθήσω την σειρά και είμαι ακόμα εδώ. Είμαι πολύ ανθεκτικός. Είναι καλή ποιότητα”.

    Η παρομοίωση με την ομάδα δεν είναι τυχαία για κάποιον που έχει ασχοληθεί με το άθλημα. Ο ποδοσφαιρικός όμιλος της Premier League είχε τα πάνω και τα κάτω του, ενώ πιο πρόσφατα, ο προπονητής της, Antonio Conte, αποχώρησε ‘στολίζοντας’ με όχι και τόσο ωραία επίθετα τους παίχτες του.

    Η επίσημη σύνοψη της σειράς λέει τα εξής: “Το ‘The Crowded Room’ ακολουθεί τον Danny Sullivan (Holland), έναν άνδρα που συλλήφθηκε για την εμπλοκή του σε έναν πυροβολισμό στην Νέα Υόρκη το 1979. Το σαγηνευτικό θρίλερ ειπωμένο μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με την περίεργη ανακρίτρια Rya Goodwin (Amanda Seyfried), ξεδιπλώνει τη ζωή του Danny, αποκαλύπτοντας στοιχεία του μυστήριου παρελθόντος που τον μορφοποίησαν και τις ανατροπές που τον οδήγησαν στην αποκάλυψη που του άλλαξε τη ζωή”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Emmy Rossum ως Candy Sullivan, Sasha Lane ως Ariana, Christopher Abbott ως Stan, Emma Laird ως Isabel, Will Chase ως Marlin Reid και Jason Isaacs ως Jack Lamb. Δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Akiva Goldsman, ενώ άλλοι παραγωγοί είναι οι Alexandra Milchan, Arnon Milchan, Yariv Milchan και Michael Schaefer. Ο Kornél Mundruczó ανέλαβε τα σκηνοθετικά ηνία και είναι εκτελεστικός παραγωγός με την Suzanne Heathcote.

    Έχετε δει την σειρά; Πως σας φαίνεται; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX