Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Οι τοπ νέες σειρές που δεν πρέπει να χάσετε το 2024

    Αγαπάμε σινεμά, αλλά αγαπάμε και τηλεόραση και με τις τόσες συνδρομητικές πια είναι δύσκολο να μην χαθεί η μπάλα στο τι σειρές βγαίνουν. Παρ’ όλα αυτά, πάντα υπάρχουν κάποιες που ξεχωρίζουν πριν καν κυκλοφορήσουν και υπόσχονται ότι θα είναι άξιες του χρόνου μας (όχι ότι δεν την έχουμε πατήσει πολλές φορές).

    Αν και οι νέες σεζόν παλιών σειρών (που μπορείτε να δείτε στο τέλος του άρθρου) κρύβουν πολύ πιο δυνατούς τίτλους, όπως τα “House of the Dragon”, “Squid Game”, “Wednesday”, “You” κι άλλα, και οι νέες σειρές που περιμένουμε φαίνονται πολλά υποσχόμενες. Ψάξαμε και διαλέξαμε αυτές που σίγουρα θα κάνουν ένα μπαμ όταν βγουν (καλό ή κακό θα δούμε) και σίγουρα δεν πρέπει να χάσουμε. Μείνετε όμως συντονισμένοι στο IGN Greece κάθε μήνα γιατί σίγουρα θα απολαύσουμε κι άλλα πράματα και θάματα που ακόμα δεν έχουν επίσημη περίοδο κυκλοφορίας (θα ελπίζαμε σε λίγο Stranger Things, αλλα…σκούρα τα πράγματα).

    Ας δούμε παρακάτω τι μας περιμένει φέτος στο τηλεοπτικό πεδίο και μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά και στις πιο hot ταινίες του 2024.

    The Brothers Sun

    • 4 Ιανουαρίου
    • Netflix

    H σειρά “ακολουθεί την Eileen, τη σύζυγο ενός βασιλιά της τριάδας της Ταϊβάν (Johnny Kou), που δραπέτευσε από το σπίτι της για το Λος Άντζελες, αφού προκάλεσε την οργή μερικών από τους πιο μοχθηρούς γκάνγκστερ στην Ταϊπέι. Ωστόσο, όταν χρόνια αργότερα γίνεται μια απόπειρα κατά της ζωής του συζύγου της, η Eileen ξέρει ότι κινδυνεύει και πάλι. Ο μεγαλύτερος γιος της, ο Charles, ο οποίος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του, την συναντά στην Καλιφόρνια για να προστατεύσει εκείνη και τον μικρότερο αδερφό του, Bruce – ο οποίος έχει μεγαλώσει πανευτυχώς αγνοώντας τη συγκλονιστική επιχείρηση της οικογένειάς του. Καθένας από τους αδερφούς Sun φιλοξενεί το δικό του κρυφό όνειρο, αλλά θα πρέπει να επιβιώσουν από τη ζωή στην οποία γεννήθηκαν, αν θέλουν ποτέ να ξεκινήσουν τη ζωή που κάνουν για τον εαυτό τους”.

    True Detective: Night Country

    • 14 Ιανουαρίου
    • ΗΒΟ (VodafoneTV ή NOVA/EON)

    Αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν που δεν θα γράψει ο Nic Pizzolatto, ο οποίος είχε δημιουργήσει τη σειρά, η οποία έχει τρέξει για τρεις αυτόνομους κύκλους τα έτη 2014, 2015 και 2019. Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Όταν ο μακρύς χειμώνας πέφτει στο Ίννις της Αλάσκα, έξι άνδρες που χειρίζονται τον ερευνητικό σταθμό Tsalal Arctic εξαφανίζονται, χωρίς να αφήσουν ίχνη. Για να λύσουν την υπόθεση οι Ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτάδι που κουβαλούν μέσα τους και να σκάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο”.

    Echo

    • 10 Ιανουαρίου
    • Disney+

    Το “Echo”, η επερχόμενη μίνι-σειρά των Disney+ και Marvel θα είναι η πρώτη σειρά του MCU που θα βγάλει όλα τα επεισόδια την ίδια μέρα (ακριβώς όπως κάνει το Netflix),και θα είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες. Είναι spin off του “Hawkeye” με την Alaqua Cox να επαναλαμβάνει τον ρόλο της Maya Lopez/Echo. Μαζί της επιστρέφει και ο Vincent D’Onofrio ως Wilson Fisk/Kingpin.

    Masters of the Air

    • 26 Ιανουαρίου
    • AppleTV+

    Η νέα μίνι σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο του Donald L. Miller, “Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi” και θα “ακολουθεί τους άνδρες της 100ης Ομάδας Βομβιστών (τους ‘Bloody Hundredth’) καθώς εκτελούν επικίνδυνες βομβιστικές επιθέσεις κατά της Ναζιστικής Γερμανίας και παλεύουν με τις αντίξοες συνθήκες, την έλλειψη οξυγόνου και τον απόλυτο τρόμο της μάχης στα 8.000 μέτρα στον αέρα. Η αποτύπωση του ψυχολογικού και συναισθηματικού τιμήματος αυτών των νεαρών ανδρών, καθώς βοήθησαν να καταστρέψουν τον φόβο του Τρίτου Ράιχ του Χίτλερ, είναι στην καρδιά του ‘Masters of the Air’. Κάποιοι πυροβολήθηκαν και αιχμαλωτιστήκαν, κάποιοι πληγώθηκαν ή πέθαναν. Και κάποιοι ήταν αρκετά τυχεροί να επιστρέψουν σπίτι. Ανεξάρτητα της προσωπικής τους μοίρας, ένα τίμημα απαιτήθηκε από όλους τους”

    Mr. & Mrs. Smith

    • 2 Φεβρουαρίου
    • Prime Video

    Η σειρά θα ακολουθεί ένα ζευγάρι αγνώστων (που υποδύονται οι Donald Glover και Maya Erskine) που στρατολογούνται για να δουλέψουν σε μια μυστική υπηρεσία, η οποία τους υπόσχεται μια καλή ζωή με τίμημα να είναι σε έναν αδιαπραγμάτευτο προσυμφωνημένο γάμο. Βασίζεται στην ταινία του 2005 που σκηνοθετήθηκε από τον Doug Liman και γράφτηκε από τον Simon Kinberg. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπαμε τους Brad Pitt και Angelina Jolie, οι οποίοι υποδυόντουσαν ένα παντρεμένο ζευγάρι με τον καθένα να δουλεύει σε αντίπαλη μυστική υπηρεσία.

    Avatar: The Last Airbender

    • 22 Φεβρουαρίου
    • Netflix

    Η σειρά θα αποτελέσει μια αυθεντική διασκευή της βραβευμένης και αγαπημένης σειράς του Nickelodeon, ‘Avatar: The Last Airbender’, η οποία θα παρουσιαστεί ως περιπέτεια ζωντανής δράσης. Ο Albert Kim (Sleepy Hollow, Nikita) εκτελεί χρέη showrunner, διευθυντή παραγωγής και σεναριογράφου. Στο πλευρό του Kim στη διεύθυνση παραγωγής, βρίσκονται ο Dan Lin (The Lego Movie, Aladdin) και η Lindsey Liberatore (Walker) της Rideback, καθώς και ο Michael Goi (Swamp Thing, American Horror Story). Οι Goi, Roseanne Liang (επίσης διευθύντρια παραγωγής), Jabbar Raisani και Jet Wilkinson σκηνοθετούν. Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018 και μία εκ των κύριων διαφορών σε σχέση με το anime θα είναι η αλλαγή στις ηλικίες των χαρακτήρων, για να ταιριάζουν καλύτερα με αυτές των πρωταγωνιστών. Στο σύνολό της λέγεται πως θα είναι πιο ώριμη, ενώ η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια.

    Shōgun

    • 27 Φεβρουαρίου
    • Disney+

    Το «Shōgun», παραγωγής FX, είναι μια πρωτότυπη τηλεοπτική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος του James Clavell. Μια δημιουργία από τους Justin Marks και Rachel Kondo, η μίνι σειρά, 10 επεισοδίων, διαδραματίζεται στην Ιαπωνία το 1600, εν μέσω ενός καθοριστικού εμφυλίου πολέμου. Ο παραγωγός Hiroyuki Sanada πρωταγωνιστεί ως Lord Yoshii Toranaga, ο οποίος μάχεται για τη ζωή του, καθώς οι εχθροί του στο Συμβούλιο των Αντιβασιλέων ενώνονται εναντίον του. Όταν ένα μυστηριώδες ευρωπαϊκό πλοίο βρίσκεται ακυβέρνητο κοντά σε ένα ψαροχώρι, ο Άγγλος κυβερνήτης του, John Blackthorne (Cosmo Jarvis), έρχεται φέρνοντας μυστικά που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Toranaga να ανατρέψει την εξουσία και να μειώσει την τρομερή επιρροή των εχθρών του Blackthorne, των Ιησουιτών ιερέων και των Πορτογάλων εμπόρων.

    3 Body Problem

    • 21 Μαρτίου
    • Netflix

    Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι μια ομάδα λαμπρών επιστημόνων του σήμερα. Καθώς οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια τους, πέντε πρώην συνάδελφοι συναντιούνται ξανά για να αντιμετωπίσουν τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η σειρά είναι μία από τις παραγωγές που φέρνουν οι David Benioff και D.B. Weiss του Game of Thrones, υπό τη συμφωνία που υπέγραψαν με το Netflix. Πρωταγωνιστές θα είναι – μεταξύ άλλων – οι Benedict Wong, Eiza González, Liam Cunningham, Jovan Adepo, Rosalind Chao, Alex Sharp, Ben Schnetzer και Jonathan Pryce. Ο υποψήφιος με Όσκαρ σκηνοθέτης Derek Tsang αναλαμβάνει τα ηνία και το σενάριο γράφεται από τους Benioff, Weiss και Alexander Woo.

    Fallout

    • 12 Απριλίου
    • Netflix

    Αν και βασίζεται στο γνωστό ομώνυμο παιχνίδι, η ιστορία θα είναι αυτόνομη, θα περιστρέφεται γύρω από τα αποτελέσματα ενός πυρηνικού πολέμου σε ένα εναλλακτικό κόσμο, θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες. 200 χρόνια μετά την αποκάλυψη, οι ευγενικοί κάτοικοι των πολυτελών καταφυγίων αναγκάζονται να επιστρέψουν στο ακτινοβολημένο τοπίο της κόλασης που άφησαν πίσω τους οι πρόγονοί τους – και συγκλονίζονται όταν ανακαλύπτουν ένα απίστευτα περίπλοκο, χαρούμενα παράξενο και εξαιρετικά βίαιο σύμπαν να τους περιμένει. Ο Jonathan Nolan και η Lisa Joy, γνωστοί μέσα από το “Westworld”, θα είναι παραγωγοί, με τον Nolan να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου.

    The Sympathizer

    • TBA 2024
    • HBO/Max (ελ. VodafoneTV)

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο βραβευμένο με Pulitzer μυθιστόρημα του Viet Thanh Nguyen και περιστρέφεται γύρω από μια κατασκοπική ιστορία που λαμβάνει χώρα στις τελευταίες μέρες του πολέμου του Βιετνάμ. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Hoa Xuande, ενώ ο Robert Downey Jr. αναλαμβάνει πολλαπλούς ρόλους. Εκτός των προαναφερόμενων, πρωταγωνιστές είναι και οι Sandra Oh ως Ms. Sofia Mori, Fred Nguyen Khan ως Bon, Toan Le ως General, Duy Nguyễn ως Man, Vy Le ως Lana, Alan Trong ως Sonny και Nguyen Cao Ky Duyen ως Madame.

    Agatha: Darkhold Diaries

    • Φθινόπωρο 2024
    • Disney+

    Το “Agatha: Darkhold Diaries” θα συνεχίσει τις περιπέτειες της ομότιτλης ηρωίδας μετά το “WandaVision”. Η Kathryn Hahn θα επιστρέψει για τον ομότιτλο ρόλο και πλάι της θα δούμε τους Joe Locke (που φημολογείται ότι θα είναι πνεύμα/προστάτης των μαγισσών που θα έχει την μορφή του Billy Kaplan, του γιου της Wanda), Aubrey Plaza ως Rio Vidal, Patti LuPone ως Lilia Calderu, Sasheer Zamata ως Jen K, Ali Ahn ως Alice, Debra Jo Rupp ως Sharon Davis, Miles Gutierrez-Riley ως Hulkling, Emma Caulfield Ford ως Sarah Proctor, David Payton ως John Collins, David Lengel ως Harold Proctor, Asif Ali ως Abilash Tandon, Amos Glick ως Dennis, Kate Forbes ως Evanora Harkness και Brian Brightman ως σερίφης.

    Dead Boy Detectives

    Το σύμπαν του “The Sandman” επεκτείνεται με το teaser του Dead Boy Detectives. Στη νέα υπερφυσική σειρά που διαδραματίζεται στο σύμπαν του ‘The Sandman’, δύο έφηβοι βρίσκουν ο ένας τον άλλο στον θάνατο… και θα κάνουν τα πάντα για να μείνουν μαζί – ακόμα και να ξεφύγουν από κακές μάγισσες, την Κόλαση και τον ίδιο τον Χάρο. Με τη βοήθεια της μάντισσας Crystal (Kassius Nelson), θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν μερικές από τις πιο αινιγματικές μεταφυσικές υποθέσεις στο βασίλειο των θνητών.

    Devil May Cry

    Το anime “Devil May Cry” αναπτύσσεται από τις Netflix, Capcom, Studio MIR και τον Adi Shankar (Castlevania) και βασίζεται στο ομώνυμο παιχνίδι. Σε αυτήν την animated μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού της Capcom, εχθρικές δυνάμεις προσπαθούν να ανοίξουν την πύλη ανάμεσα στο βασίλειο των ανθρώπων και των δαίμονων. Στη μέση όλων είναι ο Dante, ένας ορφανός μισθοφόρος κυνηγός δαιμόνων, που δεν γνωρίζει ότι η μοίρα και των δύο κόσμων κρέμεται από τα χεριά του.

    The Penguin

    • TBA 2024
    • HBO (ελ. VodafoneTV)

    Το “Penguin” θα συνεχιστεί μέρες μετά το τέλος του ‘The Batman’, εξερευνώντας τις κινήσεις που κάνει ο Cobblepot στο κενό εξουσίας που άφησε ο θάνατος του Carmine Falcone. Τώρα, με τον Carmine Falcone να έχει απομακρυνθεί, φαίνεται ότι θα κάνει κινήσεις για να αναλάβει τις επιχειρήσεις του, και να δημιουργήσει τη δική του εγκληματική αυτοκρατορία. Η ιστορία θα λαμβάνει χώρα μόλις μια βδομάδα μετά τη λήξη της πρώτης ταινίας και πριν αυτά της δεύτερης, με τα δύο project να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς τα γεγονότα της σειράς, θα επηρεάσουν αυτά του sequel.

    Ripley

    Οι τοπ νέες σειρές που δεν πρέπει να χάσετε το 2024

    Η σειρά θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια και θα εξιστορεί τις περιπέτειες του Tom Ripley, ενός νεαρού που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο Μανχάταν. Προερχόμενος από ένα διαλυμένο σπίτι και μια άπονη θεία, ο Ripley θα συναντήσει έναν πλούσιο επιχειρηματία που θα του αναθέσει να φέρει τον παρτάκια γιο του, Dickie Greenleaf, από την Ιταλία. Σύντομα, ο Ripley θα ενθουσιαστεί με την πλούσια ζωή του Dickie και θα πάθει εμμονή μαζί του, “κάνοντας έτσι τα πρώτα του βήματα στην εξαπάτηση και τον φόνο”. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος Steve Zaillian (Schindler’s List, The Irishman) θα χρησιμοποιήσει και τα πέντε μυθιστορήματα της Patricia Highsmith για τη σειρά και ναι, αν σας θυμίζει κάτι είναι το “The Talented Mr. Ripley” του (1999) που επίσης ήταν μεταφορά της ιστορίας.

    X-Men

    Tο “X-Men ’97” θα είναι sequel του “X-Men: The Animated Series”, που έτρεξε για πέντε σεζόν την δεκαετία του ’90. Η εν λόγω σειρά θα είναι άμεση συνέχεια και θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε η αρχική. Στόχος της είναι να τιμήσει την παλιά σειρά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι θα αντιγράψουν το στιλ του ’90 και θα φέρουν τους αρχικούς ηθοποιούς να επαναλάβουν τους ρόλους τους

    Star Wars: The Acolyte

    What exactly does

    Το ‘The Acolyte’ είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τον θεατή σε έναν γαλαξία σκοτεινών μυστικών και αναδυόμενων σκοτεινών δυνάμεων στις τελικές μέρες της εποχής της High Republic. Ένας πρώην Padawan ενώνεται και πάλι με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά από εγκλήματα, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο δυσοίωνες από αυτές που περίμεναν

    Star Wars: Skeleton Crew

    Star Wars: Skeleton Crew Officially Announced for 2023 With Jude Law

    Η σειρά έρχεται από τους Jon Watts και Christopher Ford, οι οποίοι θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Kathleen Kennedy, Jon Favreau και Dave Filoni. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Jude Law, ο οποίος ξέρουμε ότι θα ενσαρκώσει ένα Jedi, και πλάι του θα βρεθούν οι Ravi Cabot-Conyers, Kyriana Kratter, Robert Timothy Smith, Ryan Kiera Armstrong, Tunde Adebimpe, Kerry Condon και Jaleel White. Η σειρά θα είναι μια “περιπέτεια ενηλικίωσης”, θα λαμβάνει χώρα μετά το “Return of the Jedi”, δηλαδή κάπου ανάμεσα στα “The Mandalorian” και “Ahsoka” και “θα ακολουθεί μια ομάδα 10χρονων παιδιών από έναν μικρό πλανήτη που χάνονται στον γαλαξία κατά λάθος”.

    Dune: Prophecy

    • Φθινόπωρο 2024
    • ΗΒΟ (ελ. VodafoneTV)

    Η prequel σειρά των ταινιών “Dune” του Denis Villeneuve θα φέρει τους Emily Watson, Olivia Williams, Jodhi May, Sarah-Sofie Boussnina, Shalom Brune-Franklin, Faoileann Cunningham, Aoife Hinds, Chloe Lea, Travis Fimmel, Mark Strong, Jade Anouka και Chris Mason στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. H ιστορία βασίζεται στο μυθιστόρημα των Brian Herbert και Kevin J. Anderson, “Sisterhood of Dune” και λαμβάνει χώρα 10.000 χρόνια πριν την ταινία. Ακολουθεί τις Valya και Tula Harkonnen, καθώς “πολεμούν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον του ανθρώπινου είδους και ανεβαίνουν στην εξουσία της Sisterhood, μιας μυστικής οργάνωσης γυναικών που θα γίνει η φημισμένη σέκτα Bene Gesserit”.

    Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

    Ακόμα ένα παιχνίδι που αποκτά σειρά κινουμένων σχεδίων στο Netflix. Η σειρά θα λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της πρόσφατης τριλογίας της Crystal Dynamics, η οποία αποτελείται από τα “Tomb Raider” (2013), “Rise of the Tomb Raider” (2015) και “Shadow of the Tomb Raider” (2018) και θα έρθει με τη βοήθεια του Powerhouse Animation, του στούντιο υπαίτιο για τη δημιουργία των “Castlevania”, “Masters of the Universe: Revelation” και “Blood of Zeus”, μεταξύ άλλων. Η Hayley Atwell (Agent Carter) θα δανείσει τη φωνή της στην ηρωίδα και πλάι της θα ακούσουμε τους Earl Baylon ως Jonah Maiava και Allen Maldonado ως Zip.

    Νέες hot σεζόν που αναμένονται μέσα στο 2024:

    • Squid Game
    • Bridgerton
    • House of the Dragon
    • The Rings of Power
    • Arcane
    • Wednesday
    • You
    • Cobra Kai
    • Yellowstone
    • The Umbrella Academy
    • What we Do in the Shadows
    • Vikings: Valhalla
    • Star Trek: Discovery
    • Halo
    • 1923
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ