Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ολοκληρώθηκε το “Truth Be Told” με την τρίτη του σεζόν

    Ολοκληρώθηκε το "Truth Be Told" με την τρίτη του σεζόν

    Με μια δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Octavia Spencer αποκάλυψε ότι η ανθολογική σειρά του Apple TV+, “Truth Be Told”, ολοκληρώθηκε με την τρίτη σεζόν.

    “Γεια σας. Ήθελα να μοιραστώ τα νέα, ότι μετά από τρεις σεζόν αναζητώντας την αλήθεια και τη δικαιοσύνη, η Poppy Scoville θα πάει διακοπές”, έγραψε η ηθοποιός. “Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στις Orit Entertainment, Hello Sunshine, Chernin Entertainment, Fifth Season, και όλους στην Apple που ήταν τόσο υποστηρικτικοί τις τελευταίες τρεις σεζόν. Nichelle Tramble, Maisha Closson, Mikkel Norgaard και το καταπληκτικό cast και συνεργείο – ευχαριστώ για το δημιουργικό σας όραμα κατά τη διάρκεια αυτού του καταπληκτικού ταξιδιού. Η Poppy Scoville κλείνει”.

    Δείτε τη δημοσίευση παρακάτω:

    Βασισμένη στο μυθιστόρημα της Kathleen Barber, “Are You Sleeping” (2017), η σειρά περιστρέφεται γύρω από την podcaster Poppy Parnell (Spencer), η οποία λύνει αστυνομικές υποθέσεις. Στην πρώτη σεζόν την είδαμε να προσπαθεί να βρει την αλήθεια στην υπόθεση που την έκανε διάσημη, και να βρει ποιος είναι ο πραγματικός υπαίτιος. Στην δεύτερη σεζόν ερευνούσε την δολοφονία ενός φωτογράφου, ενώ στον τρίτο κύκλο επεισοδίων προσπαθούσε να βρει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση πολλών μαύρων κοριτσιών.

    Με εξαίρεση την Spencer, που ήταν η πρωταγωνίστρια, όλοι οι άλλοι ηθοποιοί άλλαζαν σε κάθε σεζόν. Μερικοί από αυτούς ήταν οι Aaron Paul, Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Kate Hudson και Gabrielle Union. Η σειρά δημιουργήθηκε από την Nichelle Tramble Spellman, η οποία ήταν εκτελεστική παραγωγός με τους Spencer, Reese Witherspoon, Lauren Neustadter, Peter Chernin, Jenno Topping και Kristen Campo.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ