Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Οσκαρικός σκηνοθέτης ίσως αναλάβει επεισόδια του “Stranger Things”

    Οσκαρικός σκηνοθέτης ίσως αναλάβει επεισόδια του "Stranger Things"

    Φήμες θέλουν τον Frank Darabont να βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει δύο από τα επεισόδια της επερχόμενης πέμπτης και τελευταίας σεζόν του “Stranger Things”.

    Σύμφωνα με το The Insider, ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για τα “The Shawshank Redemption” (1994), “The Green Mile” (1999), και “The Mist” (2007), των οποίων το σενάριο προσάρμοσε από μυθιστορήματα του Stephen King. Για τα δύο πρώτα ήταν υποψήφιος και για Όσκαρ. Βοήθησε την ανάπτυξη του “The Walking Dead” όντας εκτελεστικός παραγωγός της πρώτης σεζόν, σκηνοθέτης ενός επεισοδίου και σεναριογράφος τεσσάρων επεισοδίων. Δυστυχώς, η συνεργασία του με την σειρά κόπηκε απότομα, όταν το AMC τον απέλυσε από την θέση του showrunner για να κόψει τα έξοδά της. Ο ίδιος και οι αντζέντηδές του άσκησαν αγωγή και βγήκε κερδισμένος, με την συμφωνία να αναγκάζει το κανάλι όπου προβαλλόταν η σειρά να πληρώσει $200 εκ. ως αποζημίωση. Μετά από αυτό έφερε το “Mob City” (2013) στο TNT, το οποίο όμως κράτησε μόλις μια σεζόν.

    Η πέμπτη σεζόν του “Stranger Things” λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια, αλλά “μεγαλύτερη” σε συναίσθημα και μεγάλη όσο μια blockbuster ταινία. Νέο πρόσωπο που θα δούμε θα είναι αυτό της Linda Hamilton, αλλά άγνωστος παραμένει ακόμα ο ρόλος της. Η ηθοποιός θα παίξει πλάι στους ήδη γνωστούς Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Priah Ferguson και Brett Gelman. Tο πρώτο επεισόδιο ονομάζεται “The Crawl” και θα ξεκινά με “σκοτάδι”. Άγνωστη παραμένει ακόμα η πρεμιέρα.

    Από τον κόσμο του “Stranger Things” αναμένουμε μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων, ενώ υπάρχει πιθανότητα να δούμε spin-off, τα οποία δεν θα αναλάβουν τα αδέρφια Duffer, που είναι οι δημιουργοί της κύριας σειράς. Αξίζει να αναφέρουμε και το θεατρικό έργο, “Stranger Things: The First Shadow”, που ξεκίνησε στο Λονδίνο και είναι prequel, μιας και φέρει νεότερες εκδοχές των Hopper, Joyce, Bob Newby και Henry Creel. Τα γεγονότα του συνδέονται με την πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως.

    Ρίξτε μια ματιά στις νέες σειρές και τις ταινίες των Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ