Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Πιθανά είναι τα spin-off του Stranger Things

    Πιθανά είναι τα spin-off του Stranger Things

    Πιθανότητα επιπλέον spin-off προϊδέασε ο συν-δημιουργός του “Strangers Things”, Matt Duffer, κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης που έδωσε με τον αδερφό του, Ross.

    “Αυτή η σεζόν – είναι σαν την πρώτη σεζόν με στεροειδή”, είπε ο Matt για τα τελευταία επεισόδια (μέσω The Guardian). “Είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από άποψη κλίμακας, αλλά ήταν πραγματικά διασκεδαστικό γιατί όλοι είναι ξανά μαζί στο Hawkins: τα αγόρια και η Eleven αλληλεπιδρούν περισσότερο, σύμφωνα με το πώς ήταν την πρώτη σεζόν. Και, ναι, μπορεί να υπάρξουν spin- offs, αλλά η ιστορία της Eleven και του Dustin και του Lucas και του Hopper, οι ιστορίες τους τελειώνουν εδώ. Αυτό είναι όλο…”

    “Εκτός από το θεατρικό έργο”, πρόσθεσε. “Γι’ αυτό, αν θέλετε να δείτε περισσότερα, πηγαίνετε να δείτε το έργο”.

    Η πέμπτη σεζόν του “Stranger Things” θα είναι και η τελευταία της σειράς. Λέγεται ότι θα λαμβάνει χώρα μόνο στο Hawkings, θα είναι μικρότερη σε διάρκεια, αλλά “μεγαλύτερη” σε συναίσθημα και μεγάλη όσο μια blockbuster ταινία. Νέο πρόσωπο που θα δούμε θα είναι αυτό της Linda Hamilton, αλλά άγνωστος παραμένει ακόμα ο ρόλος της. Η ηθοποιός θα παίξει πλάι στους ήδη γνωστούς Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Noah Schnapp, Sadie Sink, Priah Ferguson και Brett Gelman. Tο πρώτο επεισόδιο της σεζόν ονομάζεται “The Crawl” και θα ξεκινά με “σκοτάδι”. Άγνωστη παραμένει ακόμα η πρεμιέρα.

    Το θεατρικό έργο, “Stranger Things: The First Shadow”, ξεκινά σε δύο μέρες στο Λονδίνο και είναι prequel της σειράς, μιας και θα δούμε νεότερες εκδοχές των Hopper, Joyce, Bob Newby και Henry Creel. Τα γεγονότα του συνδέονται με την πέμπτη και τελευταία σεζόν της σειράς, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως.

    Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για κάποιο spin-off. Να υπενθυμίσουμε ότι αναμένουμε και μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων από τον κόσμο, ενώ οι Duffer λέγεται ότι ψάχνουν κάποιον για να αναλάβει πιθανά μελλοντικά project.

    Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στις ταινίες και τις σειρές που θα φέρει το Netflix και οι άλλες συνδρομητικές και μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ