Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    ‘Πολυεπίπεδο και περίπλοκο’ φαίνεται πως είναι το “Star Wars: The Acolyte”

    Ο πρωταγωνιστής του “Star Wars: The Acolyte”, Charlie Barnett, μίλησε για την επερχόμενη σειρά που δημιούργησε η Leslye Headland, επαινώντας το σενάριο που έγραψε και λέγοντας ότι η ιστορία είναι ‘πολυεπίπεδη και περίπλοκη’.

    “Είμαι ένας Jedi Knight και έχω πολύ κουλ μαλλιά. Μπορώ να σας πω αυτό”, είπε ο Barnett στο Collider. “Η Leslye είναι μια καταπληκτική συγγραφέας, πάνω από όλα, και όλη η ομάδα. Είναι δραματουργός οπότε έχει επενδύσει στην ιστορία. Πιστεύω ότι το πιο συναρπαστικό για μένα, και το πιο συναρπαστικό το να δουλεύεις πάνω σε αυτό, είναι ότι μέσα από τη γλώσσα, μέσα από την ανάπτυξη των χαρακτήρων, συνειδητοποιείς ότι το κακό και το καλό είναι στην άποψη του παρατηρητή. Τα πράγματα είναι τόσο ‘πολυεπίπεδα και περίπλοκα’ και χρειάζεται ένας πραγματικά ταλαντούχος άνθρωπος για να γράψει για έναν άνθρωπο που θα δει από όλες αυτές τις γωνίες”.

    'Πολυεπίπεδο και περίπλοκο' φαίνεται πως είναι το "Star Wars: The Acolyte"

    Δείτε τα πάντα από Star Wars στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    “Είναι ένας σχολιασμός στην αστυνόμευση, ειλικρινά, στο μυαλό μου, κάτι που είναι πολύ συναρπαστικό”, συνέχισε. “Είμαστε σε ένα σημείο όπου είμαστε στα ύψη και η δύναμη μπορεί να γίνει ένα δύσκολο πράγμα”.

    “Το ‘The Acolyte’ είναι ένα θρίλερ μυστηρίου που θα μεταφέρει τον θεατή σε έναν γαλαξία σκοτεινών μυστικών και αναδυόμενων σκοτεινών δυνάμεων στις τελικές μέρες της εποχής της High Republic. Ένας πρώην Padawan ενώνεται και πάλι με τον Jedi Master της για να ερευνήσουν μια σειρά από εγκλήματα, αλλά οι δυνάμεις που αντιμετωπίζουν είναι πιο δυσοίωνες από αυτές που περίμεναν”, λέει η επίσημη περιγραφή. Εκτός του Barnett, άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Amandla Stenberg, Lee Jung-Jae, Manny Jacinto, Jodie Turner-Smith, Dafne Keen, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Carrie-Anne Moss και Margarita Levieva.

    Η σειρά είχε ανακοινωθεί το 2020 και την εκτελεστική παραγωγή έχουν αναλάβει οι Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King και Jason Micallef.Νεότερα γι’αυτήν είχαμε μάθει μέσω του Star Wars Celebration, όπου η Headland παρομοίασε την ιστορία ως “Frozen με Kill Bill” και αργότερα εξήγησε ακριβώς τι εννοούσε με αυτόν τον σχολιασμό. Οι Rayne Roberts και Damian Anderson θα είναι παραγωγοί και η Headland θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο. Θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα φτάσει στις οθόνες του Disney+.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ