Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Σε δυο χρόνια ίσως μπορέσουμε να φοιτήσουμε στην Starfleet Academy του Star Trek

    Πρόσφατο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι το “Star Trek: Starfleet Academy” έχει σκοπό να κάνει την πρεμιέρα του μέσα στο 2025.

    Σύμφωνά με το The Hollywood Reporter, η παραγωγή στοχεύει να ξεκινήσει να γυρίσματά της στις αρχές του νέου έτους και άρα η σειρά ενδέχεται να φτάσεις στις οθόνες μας σε δύο χρόνια.

    Σε δυο χρόνια ίσως μπορέσουμε να φοιτήσουμε στην Starfleet Academy του Star Trek
    H ανακοίνωση του “Star Trek: Starfleet Academy” (μέσω Paramount+).

    Φήμες για την δημιουργία του “Star Trek: Starfleet Academy” είχαν ξεκινήσει τον περασμένο μήνα, ενώ η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε προ ημερών. Η ιστορία θα επικεντρώνεται στους δόκιμους της ακαδημίας και θα φέρει τους Alex Kurtzman και Noga Landau στις θέσεις των co-showrunners και εκτελεστικών παραγωγών. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Gaia Violo, Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa και John Weber.

    Η σειρά φέρει το ίδιο όνομα με το βιντεοπαιχνίδι του 1997 και θα είναι μια από τις πολλές του σύμπαντος. Να υπενθυμίσουμε ότι το “Strange New Worlds” ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν και το “Lower Decks” θα επιστρέψει για πέμπτη σεζόν. Το “Discovery” θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, ενώ το “Picard” έριξε την αυλαία του με την τρίτη σεζόν. Άλλη σειρά του σύμπαντος είναι το “Prodigy”, του οποίου η δεύτερη σεζόν θα φτάσει κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα, ενώ ετοιμάζεται και η ταινία “Section 31”, που αποτελεί spinoff του “Discovery” με την Michelle Yeoh να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο της Philippa Georgiou, της πρώην αυτοκράτειρας του Mirror Universe.

    Άγνωστο παραμένει ακόμα σε ποια συνδρομητική υπηρεσία ή κανάλι θα προβάλλεται η νέα σειρά στην χώρα μας. Να υπενθυμίσουμε ότι τα “Discovery” και “Strange New Worlds” τα βλέπουμε στο Cosmote TV και τα “Lower Decks” και “Picard” διατίθεται μέσω του Amazon Prime Video.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Μάρτιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ