Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το πράσινο φως της απογείωσης έλαβε το “Star Trek: Starfleet Academy”

    Το πράσινο φως της απογείωσης έλαβε το "Star Trek: Starfleet Academy"

    To CBS Studios και το Paramount+ ανακοίνωσαν και επίσημα την δημιουργία του “Star Trek: Starfleet Academy”, μιας νέας σειράς του σύμπαντος που θα επικεντρώνεται στους δόκιμους της ακαδημίας.

    Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν μέσα στο 2024 και θα φέρουν τους Alex Kurtzman και Noga Landau στις θέσεις των co-showrunners και εκτελεστικών παραγωγών. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Gaia Violo, Aaron Baiers, Jenny Lumet, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Frank Siracusa και John Weber.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Για τη σειρά, που φέρει το ίδιο όνομα με το βιντεοπαιχνίδι του 1997, είχαμε μάθει τον περασμένο μήνα. Τότε, το δημοσίευμα την ήθελε να έρχεται μετά το “Section 31”, το spinoff του “Discovery” με την Michelle Yeoh να αναλαμβάνει και πάλι τον ρόλο της Philippa Georgiou, της πρώην αυτοκράτειρας του Mirror Universe.

    Πρόσφατα το Paramount+ ανακοίνωσε ότι το “Strange New Worlds” ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν και το “Lower Decks” θα επιστρέψει για πέμπτη σεζόν. Το “Discovery” θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν, ενώ το “Picard” έριξε την αυλαία του με την τρίτη σεζόν. Άλλη σειρά του σύμπαντος είναι το “Prodigy”, του οποίου η δεύτερη σεζόν θα φτάσει κάποια στιγμή μέσα στον χειμώνα.

    Άγνωστο παραμένει ακόμα σε ποια συνδρομητική υπηρεσία ή κανάλι θα προβάλλεται η νέα σειρά στην χώρα μας. Να υπενθυμίσουμε ότι τα “Discovery” και “Strange New Worlds” τα βλέπουμε στο Cosmote TV και τα “Lower Decks” και “Picard” διατίθεται μέσω του Amazon Prime Video. Πώς σας φαίνεται που πλέον θα δούμε και το “Starfleet Academy”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ