Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Σειρά κινουμένων σχεδίων από τον κόσμο του Black Panther φέρνει το Disney+

    Σειρά κινουμένων σχεδίων από τον κόσμο του Black Panther φέρνει το Disney+

    Η Marvel ανακοίνωσε το “Eyes of Wakanda”, μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων από τον κόσμο του “Black Panther” που επικεντρώνεται σε πολεμιστές από το παρελθόν της Wakanda που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να ανακτήσουν επικίνδυνα τεχνουργήματα από vibranium.

    Η νέα σειρά ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ειδικής προβολής για τα δύο νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν του “What If…?” και ήταν μέρος ενός sneak peak για το μέλλον του animation της Marvel.

    Παράλληλα, με την εκ νέου επιβεβαίωση του “X-Men ’97” και την αποκάλυψη του νέου ονόματος του “Spider-Man: Freshman Year”, που πλέον θα λέγεται “Your Friendly Neighborhood Spider-Man”, μάθαμε τις πρώτες λεπτομέρειες του “Eyes of Wakanda”.

    “Σε όλη την ιστορία της Wakanda, γενναίοι πολεμιστές έχουν την αποστολή να ταξιδέψουν στον κόσμο ανακτώντας επικίνδυνα τεχνουργήματα από vibranium. Αυτή είναι η ιστορία τους”, αναφέρει η επίσημη περιγραφή.

    Δεν μάθαμε πολλά περισσότερα για το “Eyes of Wakanda”, αλλά λάβαμε μερικά πλάνα από το “Your Friendly Neighborhood Spider” που έδειχνε τον Spidey να τριγυρνάει με μια νέα πρωτότυπη στολή. Όσο για το “X-Men ’97”, είδαμε τους αγαπημένους μας μεταλλαγμένους εν δράσει, με ιδιαίτερη έμφαση στον Cyclops. Υπήρχε επίσης ένα στιγμιότυπο του Wolverine να ορμάει προς τον Gambit με τα λαμπερά νύχια του.

    Όσο για το “What If…?”, ρίξαμε μια ματιά στο πρώτο (“What If… Nebula Joined the Nova Corps?”) και το δεύτερο επεισόδιο (“What If Happy Hogan Saved Christmas?”), τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους στις 22 και 23 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Συνολικά αναμένουμε εννιά επεισόδια με το τελευταίο να έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου.

    Η Disney αποκάλυψε το 2021 ότι ο σκηνοθέτης του “Black Panther” και του sequel του, Ryan Coogler, θα αναπτύξει μια νέα σειρά βασισμένη στο Βασίλειο της Wakanda με την Okoye της Danai Gurira. Το αν αυτό το project είναι το εν λόγω ανακοινωμένο ή κάποιο νέο, δεν το γνωρίζουμε ακόμα, αλλά θα ήταν το πρώτο έργο που αποτελεί μέρος της πενταετούς συνολικής αποκλειστικής τηλεοπτικής συμφωνίας της Disney με την εταιρεία παραγωγής του Coogler, Proximity Media.

    Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες ακόμα για το “Eyes of Wakanda”. Μέχρι να μάθουμε κάτι νεότερο, ρίξτε μια ματιά στις ταινίες και τις σειρές που θα φέρει το Netflix και οι άλλες συνδρομητικές, καθώς και σε όλα τα μελλοντικά project του MCU, και μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ