Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού

    Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού

    Μήνυμα ανατροπής, αλλαγής και νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλε χθες από την Κοζάνη και την εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου της Π.Ε. Κοζάνης, ο υποψήφιος Βουλευτής Σωκράτης Βατάλης.

    Όπως είπε στο χαιρετισμό του αυτός ο Μάης θα είναι ο Μάης ο Μάης της κοινωνίας, ο Μάης της νίκης και της επιστροφής της δικαιοσύνης παντού και κάλεσε όλους τους φίλους και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπαραταχθούν στο μεγάλο αγώνα ώστε να φτάσουν οι ιδέες και οι θέσεις του κόμματος σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά και σε κάθε χωριό της Π.Ε. Κοζάνης:

    «Σε αυτόν τον αγώνα της ανατροπής, της αλλαγής και της νίκης έξι(6) άξιοι σύντροφοι επιλεχθήκαμε να δώσουμε τη μάχη στην Π.Ε Κοζάνης αλλά είναι προφανές πως αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί. Είναι μια συλλογική μάχη για να διαδώσουμε τις θέσεις μας σε κάθε γωνιά του Νομού», επεσήμανε και πρόσθεσε με τα μηνύματα της κοινωνίας δείχνουν πως η πραγματική δημοσκόπηση θα γίνει το βράδυ των εκλογών:

    «Τα χαϊδέματα των εταιρειών στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ θα σταματήσουν στις 21 Μαΐου και την επομένη όλοι μαζί προχωράμε για την προοδευτική διακυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ».

    Παράλληλα ο Σωκράτης Βατάλης τόνισε πως όλες τις μέρες που απομένουν μέχρι το βράδυ των εκλογών πρέπει να ειπωθούν αλήθειες για όσα συμβαίνουν στην περιοχή:

    «Δε θα αφήσουμε τα ψέματα Μητσοτάκη και των τοπικών εκπροσώπων του να επικρατήσουν. Θα πούμε αλήθειες για τη βίαιη απολιγνιτοποίηση, για την ανεργία, για την άναρχη εξάπλωση των ΑΠΕ, το ξήλωμα του δημόσιου συστήματος υγείας και μια σειράς άλλων ζητημάτων».

    Κλείνοντας χαρακτήρισε απόλυτα την τιμητική την πρόσκληση και επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να στελεχώσει ο ίδιος το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε. Κοζάνης, σημειώνοντας πως αποτελεί μεγάλη ευθύνη μπροστά σε αυτόν το συλλογικό αγώνα:

    «Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης».

    Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού Σωκράτης Βατάλης: Επίσκεψη στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ