Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Spin-off του “Cobra Kai” σκέφτονται οι δημιουργοί της σειράς

    Spin-off του "Cobra Kai" σκέφτονται οι δημιουργοί της σειράς

    Οι Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald, δημιουργοί, εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners της επιτυχημένης σειράς του Netflix, “Cobra Kai”, προϊδέασαν την ύπαρξη περισσότερων spin-off του franchise.

    Μιλώντας στο Collider, οι τρεις τους είπαν ότι παρά το γεγονός ότι η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς, το κεφάλαιο δεν θα κλείσει για πάντα και σκέφτονται πράγματα που θα μπορούν να κάνουν στο σύμπαν.

    “Δεν θα δώσουμε ποτέ το πραγματικό κλείσιμο όταν πρόκειται για οτιδήποτε”, είπε ο Heald. “Μας αρέσει να εργαζόμαστε στο σύμπαν του ‘Cobra Kai’, επομένως υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξαναεπισκεφτούμε αυτόν τον κόσμο. Σίγουρα σκεφτόμαστε άλλες ιδέες μέσα στο Miyagi-verse και είναι μόνο θέμα χρόνου να καταλάβουμε ποια ακριβώς κατεύθυνση θα πάρουμε. […] Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την έκτη σεζόν του ‘Cobra Kai’. Θα βγούμε έξω και θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία για τους fans του franchise”.

    H πρώτη ταινία “The Karate Kid” κυκλοφόρησε το 1984 και έφερε τους Ralph Macchio, Pat Morita, Elisabeth Shue και William Zabka στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Οι Macchio και Morita επέστρεψαν για τα “The Karate Kid Part II” (1986) και “The Karate Kid Part III” (1989), με τον δεύτερο να αναλαμβάνει τον ρόλο του Mr. Miyagi και για το “The Next Karate Kid” του 1994, στο οποίο η Hilary Swank έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

    Το 2018 οι Josh Heald, Jon Hurwitz και Hayden Schlossberg δημιούργησαν και έφεραν το “Cobra Kai” για το YouTube Red. Η σειρά αποτελούσε sequel της πρώτης τριλογίας και έφερε τους Macchio και Zabka στους ρόλους των Daniel LaRusso και Johnny Lawrence, αντίστοιχα. H απήχηση της σειράς ήταν τέτοια, που παρά το γεγονός ότι το YouTube Red αποφάσισε να ‘κλείσει’ και να την κόψει, το Netflix ήρθε και έσωσε την κατάσταση, παίρνοντάς και ανανεώνοντάς την για τρίτη σεζόν. Από τότε, η σειρά ανέβαινε όλο και πιο πάνω και πλέον αναμένουμε την έκτη και τελευταία σεζόν.

    Εκτός των Macchio και Zabka, ηθοποιοί που θα επιστρέψουν θα είναι οι Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo, Martin Kove, Peyton List, Vanessa Rubio και Dallas Dupree Young. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Zabka, Macchio, Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett και Susan Ekins.

    Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Sony ετοιμάζει μια ακόμα ταινία “Karate Kid”, η οποία έχει ορίσει ως ημερομηνία πρεμιέρας την 7η Ιουνίου 2024.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ