Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Στη Famagusta ακολουθούν ιστορίες πιο συγκλονιστικές από εκείνη που αφηγήθηκε η κυρία Μπεμπεδέλη

    ‘Και δυστυχώς δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μου” τονίζει ο Δημήτρης Τοκαρής.

    Με αφορμή την πολυσυζητημένη σειρά Famagusta του MEGA, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Δημήτρης Τοκαρής έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου όπου και εστίασε στις σοκαριστικές ιστορίες και την προσωπική του επαφή με τις οικογένειες αγνοουμένων.

    Ποια ήταν η πιο συνταρακτική ιστορία;

    Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω οποιαδήποτε ιστορία, διότι υπάρχουν αρκετές που είναι τόσο φοβερά σοκαριστικές, ώστε η καθεμία από αυτές θα μπορούσε να αποτελέσει το κεντρικό θέμα κινηματογραφικής ταινίας.

    Ξέρω πως πολλοί βρήκαν τη μαρτυρία που αφηγήθηκε η κυρία Μπεμπεδέλη αξεπέραστη, όμως σας βεβαιώνω πως ακολουθούν ιστορίες εξίσου ή και περισσότερο συγκλονιστικές. Και δυστυχώς δεν είναι αποκύημα της φαντασίας μου, αλλά όλες οι ιστορίες βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά.

    Πόσο σας επηρέασε η επαφή με τις οικογένειες αγνοουμένων;

    ∆εν μπορείς να μην επηρεαστείς. Από το ξεκίνημα των ερευνών μου συνειδητοποίησα πως μερικοί είχαν ανάγκη να μιλήσουν, όμως και πολλοί άλλοι δεν ήθελαν να ξύσουν πληγές.

    Έτσι, μιλώντας και με τους υπόλοιπους συντελεστές, αποφασίσαμε πως με εξαίρεση κάποιες ειδικές περιπτώσεις, όπου υπήρχε ξεκάθαρη έγκριση από τους συγγενείς των θυμάτων, όλες οι υπόλοιπες ιστορίες θα ήταν ένα πάντρεμα πραγματικών περιστατικών με μυθοπλασία.

    Άλλαξα τοποθεσίες και ονόματα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έσμιξα διάφορα περιστατικά σε μία ιστορία, ώστε να μην είναι εύκολα αντιληπτό σε ποιους αναφέρεται.

    Αυτό έγινε διότι, όσο και να θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη των νεκρών, έχουμε υποχρέωση να σεβαστούμε και τις επιφυλάξεις των ζωντανών.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ